WIL JIJ OOK GRAAG:

 • deel uitmaken van een multidisciplinair netwerk van gezondheidsexperten zoals psychologen, psychotherapeuten, bemiddelaars, orthopedagogen, sexuologen, coaches, osteopaten, acupuncturisten, voedingsdeskundigen, vroedvrouwen, ...?
 • meer cliënten en doorverwijzers (zoals huisartsen, CAW’s, CGG’s, collega’s zelfstandige hulpverleners…) bereiken zonder daar veel tijd voor uit te trekken of zwaar te investeren in marketing?
 • interessante opleidingen volgen?
 • geef jij opleidingen en wil je deze bekendmaken bij collega's?
 • enthousiaste collega’s ontmoeten en leren kennen?
 • ondersteund worden in de uitbouw van je praktijk?
 • van voordelen genieten bij onze partners?

JA?

Word dan nu lid van Konnektit want zo word je zichtbaar voor cliënten en doorverwijzers. Bovendien krijg je steun bij je activiteiten als zelfstandige hulpverlener en word je lid van het netwerk voor professionele hulpverleners in Vlaanderen.

ja, ik wil lid worden

Wat krijg je als lid?

Als lid van Konnektit kan je genieten van heel wat voordelen. Je kan kiezen tussen verschillende formules:

  KONNEKTIT PREMIUM KONNEKTIT PLUS KONNEKTIT BASIC

een eigen webpagina op ikzoekhulp.be

 • met jouw naam, foto en logo van je praktijk
 • mogelijkheid om meerdere praktijken te vermelden
 • mogelijkheid om link te plaatsen naar je online agenda
 • je kan zelf je gegevens updaten

je kan zelf onbeperkt advertenties plaatsen op ikzoekhulp.be om lezingen, workshops, ... aan te kondigen die je organiseert voor niet-professionals.

Extra service voor premium leden: je dient mij enkel de info te bezorgen, ik doe de rest voor jou

je kan genieten van speciale kortingen en aanbiedingen via onze Konnektit partners

toegang tot de Konnektit community

 

 

mogelijkheid om 3 extra foto's te plaatsen bij jouw profiel op ikzoekhulp.be

 

mogelijkheid om een video te plaatsen waarin je jezelf voorstelt op ikzoekhulp.be

 

% korting bij deelname aan onze opleidingen in groep van maximum 7 dagen.

Dit % is niet van toepassing voor Konnektit momenten noch langdurige opleidingen noch voor individuele opleidingen

15% korting

 

10% korting

 

5% korting

 

Konnektit momenten

9 gratis deelnames

 

3 gratis deelnames

 

5% korting op basisprijs

 

fotoshoot met onze Konnektit fotograaf Tanja Mertens 

   

1 jaar lang bekendmaking van jouw lezingen, workshops, opleidingen, ... die je organiseert voor professionals via onze website, sociale media en mailing

   
Investering 795 euro per jaar + BTW 397 euro per jaar + BTW 127 euro per jaar + BTW


ja, ik wil lid worden 

Enkele getuigenissen van leden

Waarom besloot je om lid te worden van Konnektit en zou je het aanbevelen?

 

Lara Debeuf - coach / psychotherapeute: ik geniet van de connectie met de collega’s en ervaar dat potentiële klanten mij veel gemakkelijker vinden. 

Ine Bruggeman - coach: Konnektit verbindt, via de interessante opleidingen en via de tool waarmee ik mijn klanten naar collega’s met het juiste profiel kan doorverwijzen. Mijn praktijk krijgt meer zichtbaarheid. Ik ben blij dat ik tot dit professioneel netwerk behoor.Kathy Dournez - psychotherapeute: voor mij was het heel specifiek. Sonja slaagde erin om Bond Moyson te overtuigen de voorwaarden correct toe te passen en zo ook bachelors te accepteren voor de terugbetaling van psychotherapie. Bovendien is Sonja toegankelijk. Ze staat in contact met alle leden en dat voel je.

 

Myriam De Rycke - psychotherapeute: ik vind de website top. De hulpverleners die ik erop terugvind beantwoorden allemaal aan de juiste kwaliteitscriteria. Heel gemakkelijk om zo collega’s terug te vinden naar wie ik mijn cliënteel indien nodig kan doorverwijzen.

Om lid te worden, moet je voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria. Ik heb het volste vertrouwen in de aanpak van Sonja. Zij werft leden op een eerlijke manier.

Jan Schrans - psycholoog / psychotherapeut: het is een netwerk dat enthousiasme uitstraalt, het werkt verbindend.

Fabienne De Groote - psychotherapeuteDe opleidingen zijn heel interessant en professioneel opgevat.

Evi Vanheel - erkend bemiddelaar / coachKonnektit is meer dan alleen een online community. Sonja kent alle leden goed. Het is een netwerk met een hoog persoonlijk gehalte 

Caroline Steensels - coach: Konnektit is niet alleen een netwerkorganisatie, ze organiseren er ook heel boeiende opleidingen

Stefanie Maddens - psychotherapeute: Als zelfstandig therapeut is het belangrijk om met collega’s contact te houden. Dit werkt inspirerend en geeft de nodige voeding om mijn praktijk verder uit te bouwen.

Ybe Casteleyn - psychotherapeuteSonja zorgt goed voor dit netwerk en geeft ons op de gepaste manier meer zichtbaarheid. De prijzen vind ik heel correct.

Michaël Bloemen - psycholoog / psychotherapeut: Ik geloof dat je samen altijd sterker staat. Hier krijg je waar voor je geld. Om deze reden heb ik Konnektit al meermaals aangeraden aan collega’s.

Lut Van Schoors- psychotherapeuteDeze vereniging brengt je in contact met andere hulpverleners die je and ers nooit zou ontmoeten. Het grote aanbod aan opleidingen vind ik heel waardevol  

 Wie kan lid worden?

Vanuit Konnektit verenigen we dienstverleners die er hun beroep van hebben gemaakt om anderen te helpen bij psychische problemen, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, werkgerelateerde of aanverwante lichamelijke problemen. Wil je weten of jij in aanmerking komt, klik hier

Maak je deel uit van een groepspraktijk?

Beslis je samen met je collega's uit je groepspraktijk om gelijktijdig lid te worden en kiezen jullie bovendien voor dezelfde lidmaatschapsformule, dan ontvang je korting:

 • 10% korting per persoon als 3 tot 10 personen gelijktijdig lid worden
 • 15% korting per persoon als meer dan 10 personen gelijktijdig lid worden.

Een groepspraktijk is voor ons een praktijk waar meerdere hulpverleners actief zijn op hetzelfde adres. Contacteer mij voor meer informatie.

Wat moet je doen om lid te worden?

De eerste stap om lid te worden, is je hieronder registreren als kandidaat-lid. Vervolgens voer je de gevraagde gegevens in m.b.t. je praktijk / opleidingen / ervaringen / aanbod / .... Neem ook jouw diploma's bij de hand want deze zal je nodig hebben om te registreren.

Van zodra je je profiel volledig hebt ingevuld, krijg je van mij een mailtje met de al of niet goedkeuring van jouw lidmaatschap.

Mocht je vragen hebben of problemen ervaren bij het registreren, aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

Ik wil lid worden

*
*
*
Het e-mailadres is ook je gebruikersnaam

Vragen?

Konnektit

Sonja Delbeecke
GSM 0496 50 56 65
Email sonja@konnektit.be

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier