WIL JIJ OOK GRAAG:

 • deel uitmaken van een multidisciplinair netwerk van gezondheidsexperten zoals psychologen, psychotherapeuten, bemiddelaars, orthopedagogen, sexuologen, coaches, ...?
 • interessante opleidingen volgen?
 • enthousiaste collega’s ontmoeten en leren kennen?
 • meer cliënten en doorverwijzers (zoals huisartsen, CAW’s, CGG’s, collega’s zelfstandige hulpverleners…) bereiken zonder daar veel tijd voor uit te trekken of zwaar te investeren in marketing?
 • ondersteund worden in de uitbouw van je praktijk?
 • toegang tot een online community waar je allerlei informatie kan vinden?
 • van voordelen genieten bij onze partners?
 • geef jij opleidingen en wil je deze bekendmaken bij collega's?

JA?

Word dan nu lid van Konnektit want zo word je zichtbaar voor cliënten en doorverwijzers. Bovendien krijg je steun bij je activiteiten als zelfstandige hulpverlener en word je lid van het multidisciplinaire netwerk voor professionele hulpverleners in Vlaanderen.

ja, ik wil lid worden

Wat krijg je als lid?

Als lid van Konnektit kan je genieten van heel wat voordelen. Je kan kiezen tussen verschillende formules:

  KONNEKTIT PREMIUM KONNEKTIT PLUS KONNEKTIT BASIC

een eigen webpagina op ikzoekhulp.be

 • met jouw naam, foto en logo van je praktijk
 • mogelijkheid om meerdere praktijken te vermelden
 • mogelijkheid om link te plaatsen naar je online agenda
 • je kan zelf je gegevens updaten

je kan zelf onbeperkt advertenties plaatsen op ikzoekhulp.be om lezingen, workshops, ... aan te kondigen die je organiseert voor niet-professionals.

Extra service voor plus en premium leden: je dient mij enkel de info te bezorgen, ik doe de rest voor jou

je kan genieten van speciale kortingen en aanbiedingen via onze Konnektit partners

toegang tot de Konnektit community

 

 

mogelijkheid om 3 extra foto's te plaatsen bij jouw profiel op ikzoekhulp.be

 

mogelijkheid om een video te plaatsen waarin je jezelf voorstelt op ikzoekhulp.be

 

Korting bij deelname aan onze opleidingen in groep van maximum 7 dagen.

Dit % is niet van toepassing voor Konnektit momenten noch langdurige opleidingen noch voor individuele opleidingen noch voor opleidingen georganiseerd door onze leden of partners

15% korting

 

10% korting

 

5% korting

 

gratis toegang tot  online (minimum 1x per maand) en offline Konnektit momenten (minimum 1x per jaar)

 

1 jaar lang bekendmaking van jouw lezingen, workshops, opleidingen, ... die je organiseert voor professionals via onze website, sociale media en mailing

   
Investering

795 euro per jaar

+ BTW

397 euro per jaar

+ BTW

127 euro per jaar

+ BTW


ja, ik wil lid worden 

Enkele getuigenissen van leden

Waarom besloot je om lid te worden van Konnektit en zou je het aanbevelen?

Lies Scaut - psychotherapeute "Sonja staat altijd klaar met raad, advies en oplossingen! Een enorme inzet, op elk moment en in elke situatie. In Corona-tijden volgt zij alles op de voet en informeert ons voortdurend over nieuwe maatregelen enz. Een geruststelling om daar zelf geen tijd in te moeten steken, wetende dat Sonja alles voor je doet! Maar ook buiten Corona-tijden kan je altijd terecht voor advies en hulp en doet zij het nodige om je hier in bij te staan."

Anne-Marie Lenjou - psychotherapeute: "Hoewel ik op sommige vlakken nogal kritisch ben, kan ik over wat je doet met Konnektit niets dan lof uiten. De manier waarop je je met hart en ziel inzet voor psychotherapeuten en andere hulpverleners is hartverwarmend. En het is echt. Dat voel je en dat maakt het verschil voor mij. Geen ivoren toren-verhaal. Je doet wat je aangeeft te doen en dat voelt als een verademing tegenover alle grote logge instanties die ook bezig zijn met het behartigen van de belangen van hun leden maar waar ik vaak veel te weinig van zie. Ik ben niet zo gul met vertrouwen, maar het mijne heb je. Daarom ben ik ook lid geworden van Konnektit. Ik geloof je verhaal omdat je het elke keer opnieuw waarmaakt. Daar waar ik de afgelopen weken tijdens deze coronacrisis steeds weer op zoek ging naar juiste en recente info, kwam ik steeds weer bij jou uit. Straf. Je bent direct en duidelijk in hoe en wat je communiceert, je houdt de vinger aan de pols en reageert kort op de bal. Geen algemene vergaderingen maanden later waar misschien iets geagendeerd kan worden en waar maanden later misschien een gevolg uit voortvloeit. Ik voel me als psychotherapeut erkend in de dingen waar ik (en we) op bots (en). Doe zo voort!"

Anne-Lies Baert - psycholoog: "Ik ben echt blij met de beslissing die ik nam om me bij dit netwerk aan te sluiten. Je voelt gewoon aan alles dat dit een groep mensen is waarin een brok expertise en gedrevenheid zit. Echt wat ik al een tijdje zocht en nood aan heb."

Elle Steensels - psychotherapeute: "Ik ben zeer blij met Sonja. Ze zet zich volledig in voor ons, zorgverleners! Ze staat voor wat ze doet! Concreet, duidelijk, collegiaal, steeds op de hoogte van de laatste wetten, regels, innovatief EN steeds vriendelijk bereikbaar! Ik zou zeggen: hulpverleners sluit je aan! Samen staan we sterk!"

 

Lara Debeuf - coach / psychotherapeute: ik geniet van de connectie met de collega’s en ervaar dat potentiële klanten mij veel gemakkelijker vinden. 

Ine Bruggeman - coach: Konnektit verbindt, via de interessante opleidingen en via de tool waarmee ik mijn klanten naar collega’s met het juiste profiel kan doorverwijzen. Mijn praktijk krijgt meer zichtbaarheid. Ik ben blij dat ik tot dit professioneel netwerk behoor.Kathy Dournez - psychotherapeute: voor mij was het heel specifiek. Sonja slaagde erin om Bond Moyson te overtuigen de voorwaarden correct toe te passen en zo ook bachelors te accepteren voor de terugbetaling van psychotherapie. Bovendien is Sonja toegankelijk. Ze staat in contact met alle leden en dat voel je.

 

Myriam De Rycke - psychotherapeute: ik vind de website top. De hulpverleners die ik erop terugvind beantwoorden allemaal aan de juiste kwaliteitscriteria. Heel gemakkelijk om zo collega’s terug te vinden naar wie ik mijn cliënteel indien nodig kan doorverwijzen.

Om lid te worden, moet je voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria. Ik heb het volste vertrouwen in de aanpak van Sonja. Zij werft leden op een eerlijke manier.

Fabienne De Groote - psychotherapeuteDe opleidingen zijn heel interessant en professioneel opgevat.

Evi Vanheel - erkend bemiddelaar / coachKonnektit is meer dan alleen een online community. Sonja kent alle leden goed. Het is een netwerk met een hoog persoonlijk gehalte 

Caroline Steensels - coach: Konnektit is niet alleen een netwerkorganisatie, ze organiseren er ook heel boeiende opleidingen

Stefanie Maddens - psychotherapeute: Als zelfstandig therapeut is het belangrijk om met collega’s contact te houden. Dit werkt inspirerend en geeft de nodige voeding om mijn praktijk verder uit te bouwen.

Ybe Casteleyn - psychotherapeuteSonja zorgt goed voor dit netwerk en geeft ons op de gepaste manier meer zichtbaarheid. De prijzen vind ik heel correct.

Michaël Bloemen - psycholoog / psychotherapeut: Ik geloof dat je samen altijd sterker staat. Hier krijg je waar voor je geld. Om deze reden heb ik Konnektit al meermaals aangeraden aan collega’s.

Lut Van Schoors- psychotherapeuteDeze vereniging brengt je in contact met andere hulpverleners die je and ers nooit zou ontmoeten. Het grote aanbod aan opleidingen vind ik heel waardevol  

 Wie kan lid worden?

Vanuit Konnektit verenigen we dienstverleners die er hun beroep van hebben gemaakt om anderen te helpen bij psychische problemen, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, werkgerelateerde of aanverwante lichamelijke problemen. Wil je weten of jij in aanmerking komt, klik hier

Maak je deel uit van een groepspraktijk?

Beslis je samen met je collega's uit je groepspraktijk om gelijktijdig lid te worden en kiezen jullie bovendien voor dezelfde lidmaatschapsformule, dan ontvang je korting:

 • 10% korting per persoon als 3 tot 10 personen gelijktijdig lid worden
 • 15% korting per persoon als meer dan 10 personen gelijktijdig lid worden.

Een groepspraktijk is voor ons een praktijk waar meerdere hulpverleners actief zijn op hetzelfde adres. Contacteer mij voor meer informatie.

Wat moet je doen om lid te worden?

De eerste stap om lid te worden, is je hieronder registreren als kandidaat-lid. Vervolgens voer je de gevraagde gegevens in m.b.t. je praktijk / opleidingen / ervaringen / aanbod / .... Neem ook jouw diploma's bij de hand want deze zal je nodig hebben om te registreren.

Van zodra je je profiel volledig hebt ingevuld, krijg je van mij een mailtje met de al of niet goedkeuring van jouw lidmaatschap.

Mocht je vragen hebben of problemen ervaren bij het registreren, aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

Ik wil lid worden

*
*
*
Het e-mailadres is ook je gebruikersnaam

Vragen?

Konnektit

Sonja Delbeecke
GSM 0496 50 56 65
Email sonja@konnektit.be

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier