WIL JIJ OOK GRAAG:
 • deel uitmaken van een multidisciplinair netwerk van gezondheidsexperten zoals psychologen, psychotherapeuten, bemiddelaars, orthopedagogen, sexuologen, coaches, ...?
 • interessante opleidingen volgen?
 • enthousiaste collega’s ontmoeten en leren kennen?
 • meer cliënten en doorverwijzers (zoals huisartsen, CAW’s, CGG’s, collega’s zelfstandige hulpverleners…) bereiken?
 • ondersteund worden in de uitbouw van je praktijk?
 • toegang tot een online community waar je allerlei informatie kan vinden?
 • van voordelen genieten bij onze partners?
 • geef jij opleidingen en wil je deze bekendmaken bij collega's?

JA?

Word dan nu lid van Konnektit en ervaar hoe er voor jou als zorger wordt gezorgd. Je wordt zichtbaar voor cliënten en doorverwijzers. Bovendien krijg je steun bij je activiteiten als zelfstandige hulpverlener en word je lid van het multidisciplinaire netwerk voor professionele hulpverleners in Vlaanderen.

Wat krijg je als lid?

Als lid van Konnektit kan je genieten van heel wat voordelen. Je kan kiezen tussen verschillende formules:

  KONNEKTIT PREMIUM KONNEKTIT PLUS KONNEKTIT BASIC

1 jaar lang bekendmaking van jouw lezingen, workshops, opleidingen, ... die je zelf geeft aan professionals via onze website, sociale media en mailing

   

gratis deelname aan het maandelijkse vragenuurtje met onze expert gezondheidsrecht

 

gratis toegang tot Konnektit momenten (minimum 1x per maand)

 

exclusieve toegang tot informatie en opnames van opleidingen omtrent beroepsgeheim, kwaliteitsvolle zorg, boekhouding, verzekeringen, GDPR, ...

 

korting bij deelname aan onze opleidingen in groep van maximum 7 dagen.

Dit % is niet van toepassing voor Konnektit momenten noch langdurige opleidingen noch voor individuele opleidingen noch voor opleidingen georganiseerd door onze leden of partners

15% korting

 

10% korting

 

5% korting

 

een eigen webpagina op ikzoekhulp.be

 • met jouw naam, foto en logo van je praktijk
 • mogelijkheid om meerdere praktijken te vermelden
 • mogelijkheid om link te plaatsen naar je online agenda
 • je kan zelf je gegevens updaten

mogelijkheid om een video te plaatsen waarin je jezelf voorstelt op ikzoekhulp.be

 

mogelijkheid om 3 extra foto's te plaatsen bij jouw profiel op ikzoekhulp.be

 

je kan zelf onbeperkt advertenties plaatsen op ikzoekhulp.be om lezingen, workshops, ... aan te kondigen die je organiseert voor niet-professionals.

je kan genieten van speciale kortingen en aanbiedingen via onze Konnektit partners

korting voor het online leerplatform Psyflix

toegang tot de Konnektit community (gesloten facebookgroep, SIILO-groep, intranet)

 

 

Investering

817 euro per jaar

+ BTW

419 euro per jaar

+ BTW

149 euro per jaar

+ BTW

 

ja, ik wil lid worden 

 

Enkele getuigenissen van leden

Erik de Soir (lid sinds juli 2018): "Ik ben vrij snel lid geworden van Konnektit omdat ik het een goed idee vond om de krachten te bundelen. Als klinisch psycholoog keek ik met lede ogen toe hoe psychotherapeuten door nieuwe regelgeving steeds meer in de hoek werden gedwongen terwijl de wachtlijsten overal nochtans steeds langer worden. Klinisch psychologen mogen een visum klinische psychologie aanvragen en psychotherapie doen, maar bachelors met langdurige psychotherapie opleiding hebben niemand meer die hun belangen verdedigt. Konnektit heeft zich snel opgeworpen als een proactieve verdediger van de belangen van psychotherapeuten en biedt oplossingen voor problemen voordat deze problemen zich stellen. Dit is de reden waarom ik Konnektit een warm hart toedraag en lid wil blijven uitmaken van deze community."

Jill Reymenants (lid sinds juni 2022): 'Zorgen voor zorgers' - hiermee heeft Sonja mij overtuigt om lid te worden. Ze neemt haar missie ter harte en dat voel je in alles wat ze doet. Telkens weet Sonja op de juiste moment de meest up-to-date kwalitatieve info te geven, mét een kritische blik. Ze staat voor je klaar, zelfs in ongewone situaties, waardoor je als hulpverlener de focus kan behouden op je cliënten. Mijn zoektocht naar een persoonlijke aanpak en verbinding met hulpverleners eindigt bij Konnektit - bestemming bereikt!

 

Katrien Van Brempt: (lid sinds maart 2020) "Ik ben al enkele jaren lid van Konnektit en ben heel tevreden over mijn lidmaatschap: ik heb doorheen de jaren ervaren dat ik met mijn vragen rond het zelfstandig zijn, dossiers, het statuut van psychotherapeut, e.a., terecht kan bij Sonja Delbeecke, de bezielster van Konnektit. Ze beantwoordt mijn vragen of besognes met veel zorg. Zij verricht ongelooflijk nuttig werk voor en achter de schermen en doet heel veel voor haar leden op verschillende vlakken. Het is fijn te ervaren en geeft een veilig gevoel dat er voor jou als hulverlener/therapeut/coach gezorgd wordt.

Daarnaast is het een meerwaarde om via het Konnektit netwerk, of via jouw profiel aanmeldingen en doorverwijzingen te krijgen. Ik kan via Konnektit ook webinars geven en volgen, wat tevens een verrijking is voor mijn werk. Van harte bedankt!” 

Liesbet Lippens (lid sinds oktober 2018) "Ik was al van in het begin lid van Konnektit. Het idee dat er iemand was die echt zorgt voor zorgers, sprak me wel aan. En dat heb ik heel snel ervaren.
Ik ben al enkele jaren psychotherapeut, waarvan 2 jaar fulltime. Het is een mooi beroep, maar soms ook eenzaam. Zorgen voor mijn cliënten, daar haal ik energie uit, maar niet uit administratieve en wettelijke zaken die bij ons beroep horen.
Wanneer ik iets niet weet, dan zoek ik het op www.konnektit.be . Meestal vind ik snel wat ik nodig heb. Is dit niet zo is, dan stuur ik een korte mail naar Sonja en zij bezorgt mij de link naar de webpagina’s waar alles opstaat. Ook wanneer ik vastzat in een case ivm beroepsgeheim, kon ik bij Sonja terecht. Ze luistert, hielp me om het helder te krijgen en ik kreeg de link naar de juiste juridische info.
Wekelijks sta ik in contact met Konnektit via de website, via de nieuwsbrieven… Voor mij is mijn lidmaatschap een soort rode draad in mijn praktijk. 

Het is echt een voordeel dat Sonja ook nog een eigen praktijk heeft.
Sonja voelt echt aan wat er leeft op het werkveld en weet wat belangrijk is om met haar leden te delen. Ze verwoordt het allemaal zo goed, maar blijft wel objectief. En het gaat verder dan informeren alleen. Ze steekt echt haar nek voor haar leden uit. Volgens mijn beleving is zij de eerste die het gesprek durft aangaan met hogere instanties zonder in ‘belangentoestanden’ verzeild te geraken.
Zelf mocht ik voor Konnektit al een webinar over EFT geven. Spannend, want heel de technische kant van een webinar boezemde me angst in. Sonja was er heel de tijd als steun, ze regelde de techniek en ik kon mij focussen op mijn boodschap. Ik zou zo nog een webinar geven.
Ik weet dat ik kan connecteren met collega’s via de konnektitcafés, maar dat heb ik op dit moment nog niet gedaan. Wat ik wel enorm apprecieer is dat de database van de leden altijd up-to-date is. Het is duidelijk, overzichtelijk en ik heb zo toch al cliënten kunnen doorverwijzen naar andere leden.
Ik weet dat ik er niet alleen voor sta en dat alleen al is een geruststelling. Het geeft me een veilig gevoel. Ik kan me focussen op mijn praktijk en als er iets belangrijks is wat ik moet weten, dan ben ik er gerust in dat Sonja het ons zal vertellen.
Weet je, als er een ‘Sonjafanclub’ zou bestaan, dan werd ik onmiddellijk lid 😉.
Wat zij doet voor haar leden is goud waard."
 

Kitty Van der Smissen: (lid sinds maart 2021) Ik ben sinds begin 2021 lid, maar ik kende Konnektit al veel langer via de vele berichten op sociale media. Het leek me interessant om hier bij te horen, ik sprak mijn collega’s hierover aan en op hun aanraden werd ik lid. En… dat heb ik me nog niet beklaagd.
Sonja informeert haar leden over de dingen waar ik liever niet mee bezig ben, maar toch moet weten. Ze bespaart me heel wat opzoekingswerk en ik weet dat de informatie die ze doorgeeft altijd heel betrouwbaar is.
Sinds een klein jaar ben ik fulltime zelfstandige. De vele blogs op
www.konnektit.be hebben me wegwijs gemaakt in het administratieve kluwen bij mijn overstap van bijberoep naar hoofdberoep en leren me denken als een ondernemer.
Ik vind het fijn dat ik als lid korting krijg bij de vele interessante opleidingen en dat ik gratis mag deelnemen aan Konnektit-momenten.
Dankzij Sonja hebben mijn collega en ik trouwens al de kans gekregen om een webinar te geven. Ze denkt echt aan haar leden, zo kreeg ik deze zomer telefoon van een journalist die mijn gegevens via Sonja had ontvangen. Fijn om zo extra zichtbaarheid te krijgen.
Wat ik ook enorm apprecieer aan Sonja is dat ze de kwaliteit van haar leden vooropstelt. Niet iedereen die zich coach of therapeut noemt, mag toetreden.
Ze komt ook echt voor ons op. Bij al de heisa onlangs over de terugbetalingsmogelijkheden stonden wij als lid op de eerste rij om geïnformeerd te worden. En dit gaf me rust. Nog altijd trouwens. Ik weet dat ik mag vertrouwen op Konnektit wanneer er iets verandert of wanneer er iets nieuws is gestemd dat belangrijk voor ons is. Sonja zal het ons zeker laten weten.
Ik vraag me soms af waarom was ik nog niet vroeger lid werd.
Mijn lidmaatschap heb ik uit de vele aanmeldingen op
www.ikzoekhulp.be alleszins al dubbel en dik terugverdiend.

Marjan Gerarts (lid sinds mei 2021) “Zorgen voor zorgers” is de slogan van Konnektit en dat is ook exact wat Sonja doet. Sinds ik aangesloten ben bij dit netwerk van zorgverleners, ben ik beter dan voorheen op de hoogte van alle laatste veranderingen op juridisch vlak. Het juridische is iets waar we als zorgverleners vaak niet graag mee bezig zijn, maar wat wel nodig is om een goede en gezonde praktijk te houden. Sonja pretendeert niet van alles zelf te weten, ze is omringd door een netwerk van betrouwbare experten waar ze ten rade kan gaan of die je als lid zelf kan contacteren… Het fijne aan Konnektit is dat Sonja altijd vlot te bereiken is en altijd haar best doet om je zo snel mogelijk een antwoord te geven… 

Nancy Watthé - De blauwe regen (lid sinds augustus 2018) Ik ben al lid van Konnetit van bij de start. Als therapeut en bemiddelaar zichtbaarheid krijgen is niet evident. Die zichtbaarheid op www.ikzoekhulp.be was toen mijn drijfveer.
Ondertussen zijn we 4 jaar verder en ben ik nog steeds lid.
Waarom? Omdat ik via Konnektit altijd op de hoogte blijf van alles wat er in de sector van de geestelijke gezondheidszorg reilt en zeilt.
Sonja gaat er echt voor en durft zich te roeren in het nationaal debat.
Alle informatie is steeds correct onderbouwd.
Als ik eerlijk mag zijn, heb ik meer aan Konnektit dan aan mijn eigen beroepsvereniging.
Ik volgde ook al meerdaagse opleidingen en korte dag- of avondopleidingen. Telkens interessant voor mezelf en om toe te passen in mijn praktijk.
Sonja is net zoals ik bemiddelaar, ze heeft me al meermaals geholpen. Wanneer ik haar een vraag stel, krijg ik altijd heel snel antwoord. Ze speelt echt heel kort op de bal.
Het Konnektit-netwerk groeit en zo wint het ook steeds meer aan belang.

Katrien Bruneel - Ayudarte: (lid sinds januari 2019) Ik ben al iets meer dan 3 jaar lid van Konnektit. In het begin was het enkel om mijn praktijk op zo veel mogelijk platformen bekend te maken. Maar ik ondervond snel dat lid zijn van Konnektit veel meer is dan een platform waar ik op gevonden kan worden.
Dankzij Sonja ben ik altijd mee met alles wat nodig is om mijn praktijk op een correcte manier te runnen. Ze heeft me al veel opzoekingswerk bespaard, zeker vorig jaar tijdens de lockdown. Ik denk dat de leden de eersten waren die echt wisten wat kon en wat niet kon. Een meerwaarde.
De aanmeldingen voor mijn praktijk via het platform www.ikzoekhulp.be groeien trouwens mooi aan.
Door Konnektit sta ik ook in contact met collega-therapeuten. Ik ontmoet ze op opleidingen en op Konnektit momenten. Hierdoor leer ik hen beter kennen en weet ik ook naar wie ik cliënten kan doorverwijzen voor specifieke hulpvragen.
Wat me iedere keer verbaast aan Sonja is dat ze alle leden goed kent en perfect weet wie welke specialiteit heeft. Sonja heeft het druk, maar toch krijg ik altijd heel snel antwoord op mijn vragen.
Door het lidmaatschap hebben we ook toegang tot de partners van Konnektit. Zo werd ik heel goed geholpen bij de opstart van mijn groepspraktijk voor alle juridische zaken, ik wist direct welke verzekeringen er nodig waren, wat er in de contracten moest staan … De partners kennen onze sector goed, en dat voel je.
Ook al groeit het ledenaantal bijna dagelijks, toch heb ik niet het gevoel dat ik een nummer ben. Sonja zorgt ervoor dat het persoonlijk contact er altijd is.

Veronique De Vrieze - De Plek / Duopraktijk: (lid sinds augustus 2021) Ik volgde Konnektit al enkele jaren en het viel me op hoe accuraat de informatie was die Sonja op de openbare kanalen verspreidde, zelfs als niet-lid kon ik van die informatie profiteren en ik geef toe dat ik daar gretig gebruik van maakte.
Iedere keer wanneer het ‘rommelde’ in onze sector zag ik dat Sonja kwam aandraven met correcte informatie en altijd op een heldere, neutrale en niet-gekleurde manier.
Onze sector krijgt de laatste maanden opnieuw veel te verduren en dat was voor mij de stap om me lid te maken. Ik wist dat Sonja opnieuw haar nek zou uitsteken voor haar leden en ik wou niet meer ‘profiteren’ van de gratis informatie.
Als lid voel ik nog meer dat er voor mij gelobbyd wordt, ze kent de juiste personen en durft echt op tafel kloppen..
Ik maak misschien nog niet genoeg gebruik van de voordelen van mijn lidmaatschap, maar dat komt nog wel. Van het ruime en brede aanbod aan opleidingen genoot ik wel al.
Ik weet dat ik bij haar terecht kan en zal daar zeker gebruik van maken wanneer de situatie zich aandient.

Heidi Hallaert - Innsaei: (lid sinds januari 2019) Konnektit kwam onder mijn aandacht toen ik mijn praktijk wou opstarten. Ik was op zoek naar hoe ik het stuk rond bekendmaking en het aantrekken van cliënten vorm zou geven. Toen ik via sociale media in contact kwam met wat Sonja volop aan het uitbouwen was, werd al snel duidelijk dat dit aanbod een pak ruimer was dan dat van andere platformen. Ik was dan ook van dag 1 na opstart van mjn praktijk lid van Konnektit. Ondertussen is Sonja de eerste bij wie ik te rade ga als ik op professioneel vlak op vragen bots. Gewoonlijk heeft ze erg snel een antwoord klaar en als ze het zelf niet zeker weet, stuurt ze door naar het uitgebreide netwerk van specialisten ter zake die ze om zich heen creëerde. Sonja staat stevig waar nodig en komt telkens weer met veel verve op voor de leden van het netwerk. Zo heeft ze op korte tijd een heel aantal zaken verwezenlijkt en in beweging gebracht. Over alles wat beweegt in de sector is Sonja er als de kippen bij om zich bij betrouwbare bronnen te informeren en haar leden op de hoogte te brengen. Dus, wil je snel, duidelijk en waarheidsgetrouw geïnformeerd worden, dan is Konnektit the place to be. Ook de mogelijkheid tot verbinden met collega's op diverse contactmomenten en de degelijk onderbouwde opleidingen zijn in mijn beleving belangrijke troeven van Konnektit. Kwaliteit verzekerd!

Chantal Wtterwulghe (lid sinds mei 2021) Sedert ik aangesloten ben bij Konnektit ervaar ik een meerwaarde in mijn werk als zelfstandig psychotherapeut. Ik word niet alleen meer zichtbaar voor hulpzoekenden, ik voel me vooral omkaderd door collega's, ik krijg een duidelijk zicht op alle mogelijke opleidingen en ik word correct en up to date geïnformeerd van alle bewegingen in het hulpverleningslandschap. Sonja houdt wetsveranderingen nauw bij, 'vertaalt' het jargon in begrijpelijk Nederlands en is altijd bereid om extra uitleg te geven. Ik spaar niet alleen veel tijd uit, ik kan rekenen op de juistheid van haar antwoorden. 
Konnektit is voor mij een ruggensteun, Sonja doet (meer dan) wat ze belooft: ze zorgt voor zorgers.

Fatiha Attaeb - Praktijk voor psychotherapie De Vlinder: (lid sinds oktober 2018) Toen ik een aantal jaar geleden lid werd van Konnektit was dit in eerste instantie om cliënten te verwerven. Toen koos ik voor Konnekit Basic lidmaatschap. Maar... Konnektit is veel meer dan dat. Sonja is een heel lieve, behulpzame en aangename vrouw die met zeer veel passie haar job uitoefent. Heb je een concrete vraag? Ook daar zal Sonja steeds proberen op te antwoorden, het is haar geen moeite om onmiddellijk even online een gesprekje te voeren, je vragen te beantwoorden, om moeilijke knopen mee te helpen ontwarren,... Ik ben dan ook met zeer veel plezier Konnektit Plus lid geworden.

Inne Van den Broeck - Brem 49 / Senses Praktijkhuis: (lid sinds maart 2019) Ik ben ongeveer twee jaar lid en heb Konnektit op korte tijd zien groeien. In het begin was er enkel www.ikzoekhulp.be en een handvol opleidingen. Ondertussen zijn we met veel meer leden en zie ik ook het aanbod aan opleidingen vergroten. Konnektit is een professionele organisatie. We worden als lid heel goed geïnformeerd. Er wordt trouwens heel wat georganiseerd, maar ik heb nooit het gevoel dat het opdringerig is. Ik kies hoe ver ik ga in mijn lidmaatschap. De voordelen die wel als lid ontvangen bij de partners en bij sommige externe opleidingen apprecieer ik ook enorm. Ik kreeg trouwens al heel veel aanmeldingen via www.ikzoekhulp.be , cliënten die misschien anders nooit naar mijn praktijk waren gekomen. 

Kristel Binnemans - Anders geïnspireerd verbinden: (lid sinds mei 2020) Ik ben lid van Konnektit sinds de eerste coronagolf in 2020. Toen genoot ik vooral van de informatie die Sonja verzamelde. Het had anders een heuse zoektocht geweest. Wat zij deelde met ons, daar kon ik op rekenen, het was onderbouwd gefundeerd én correct. Ondertussen heb ik zelfs een upgrade van mijn lidmaatschap genomen. Gewoon omdat ik het lidmaatschap zo waardevol vind.
Ik ben coach en voor coaches is er geen wettelijk kader voorzien. Bij Konnektit kan ik mijn ei kwijt, ik kan er verbinden met anderen en het helpt me om me minder eenzaam te voelen als zelfstandige.
Wat ik enorm apprecieer is dat Sonja selectief is voor haar leden, niet iedereen komt er in. Enkel leden die door opleiding en ervaring hun plek veroverd hebben.
Trots dat ik er ook bij hoor, tussen al de therapeuten en de psychologen 😉.
De opleidingen die ze organiseert hebben van mij ook al een betere ondernemer gemaakt. Ik heb geleerd dat ik echt wel wat meer waard ben dan dat ik dacht. Als ik kwaliteit lever, dan mag ik hier ook voor vergoed worden, en dat is een heel belangrijk inzicht die ik dankzij mijn lidmaatschap heb gekregen.
Ik voel me goed bij Sonja en het Konnektit netwerk.

   

Ruth Verhasselt en Michael Bloemen - Espazo: (lid sinds oktober 2018) Wij kenden Sonja al voor er van Konnektit sprake was, omdat we mekaar op opleidingen tegenkwamen. Toen ze met Konnektit startte werden we snel lid. Als pedagoog en psycholoog zijn we blij bij deze community te horen. Hier hebben we echt een aanspreekpunt, wat bij andere beroepsorganisaties niet altijd het geval is. Sonja doet veel voor haar leden. Ze lobbyt en informeert ons goed. Tijdens de 2 lockdowns was het vaak onduidelijk hoe wij onze praktijk moesten of konden organiseren. Wij vertrouwden telkens op de info van Sonja, die was duidelijk en we wisten zeker dat ze correct was. Sonja is ook een echte bruggenbouwer. Ze verbindt therapeuten, psychologen, pedagogen … en weet perfect hoe ze ons moet aanpakken 😉. We volgden al enkele workshops die toch wel wat teweeg hebben gebracht. Dankzij de workshop rond visuals bij Karl Mortier bijvoorbeeld kreeg Ruth de bevestiging om dit meer toe te passen in haar praktijk. Wij zijn blij dat we bij Sonja terecht kunnen. En de kortingen die we via de partners van Konnektit krijgen, vinden we ook super.

Heidi Nauwynck - Therapie De Deur(lid sinds augustus 2018) Ik ben blij dat ik lid ben van Konnektit. Ikzelf ben bachelor van opleiding en ondervond dat het als therapeut niet evident was om op te boksen tegen collega’s die een masteropleiding volgden. Sonja is de enige persoon die ook ons op de kaart heeft gezet en dat apprecieer ik enorm. Haar leden hebben verschillende achtergronden, ze worden goed gescreend (en maar goed ook), maar zo kom je in een zeer gedifferentieerde groep terecht. De opleidingen zijn ook heel interessant.
Wat zij tijdens heel de coronaperiode deed voor haar leden is onvoorstelbaar. Ze bezorgde ons de correcte informatie die we nodig hadden, zelfs met de linken naar bepaalde  documenten… gewoon klikken en invullen. Ze was zelfs sneller dan mijn boekhouder. Wat zij verspreidt is altijd heel goed onderbouwd. Geen holle woorden, maar heel concreet én correct. Bij Sonja kan ik terecht met vragen, zij zal nadien haar uiterste best doen om iemand uit haar netwerk te zoeken die me kan helpen. Die ‘doenersmentaliteit’ vind ik geweldig. Daarom heb ik onlangs besloten om mijn basis lidmaatschap te upgraden. Het is zijn geld waard. Sonja verdient terecht heel veel pluimen op haar Konnektithoed.

Ilse David, Paard & Insight (lid sinds september 2020)  ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben van de impact van Konnektit. Vroeger was ik lid van een andere online organisatie waar mijn gegevens als coach te vinden waren. Maar ik kreeg hier bitter weinig respons op. Ook was er nooit iemand bereikbaar. Er was geen echt aanspreekpunt. Konnektit was ik al een tijdje aan het volgen op Facebook. Ik las over de vele opleidingen, ik zag de vele interessante berichten passeren. Toen mijn lidmaatschap bij de andere organisatie verliep, besloot ik om Konnektit eens uit te proberen. En wat een verschil. Heel snel liepen de aanvragen via www.ikzoekhulp.be binnen. Blijkbaar wordt die website heel goed bezocht. En ondertussen heb ik Sonja en enkele leden op een online Konnektit moment ontmoet. Fijn om te kunnen verbinden met collega’s. Sonja is een gedreven en geëngageerde dame. Volgens mij is Konnektit een gat in de markt voor coaches, therapeuten en psychologen. Ik voel me gehoord, ik kan verbinden, de opleidingen zijn interessant. Dat het zijn geld waard is, daar ben ik nu al van overtuigd.

Caroline Steensels - Mola Movado "Ik ben lid van het eerste uur (februari 2018). Toen Sonja Delbeecke startte met Konnektit had ik er onmiddellijk een goed gevoel bij. Dit kon wel eens een grote meerwaarde voor mezelf en mijn praktijk worden. En dat is ook zo gebleken. Bij Konnektit maakt het niet uit of je psycholoog, therapeut of bemiddelaar bent. Zolang je de nodige expertise kan aantonen kan je lid worden. 
Konnektit is voor mij een netwerk waar ik terecht kan met mijn vragen. Want geef toe, als therapeut is het vaak eenzaam. Sonja is er voor haar leden. Ze staat hen bij met raad en daad. Haar enorme netwerk zorgt ervoor dat ze bij de juiste personen terecht kan om haar leden te ondersteunen. Zij zal pas belangrijke informatie delen wanneer die gecheckt én gefundeerd is. Tijdens de twee lockdowns heeft zij bijvoorbeeld alle onduidelijkheid weggewerkt wie nu wel of niet mocht zijn praktijk open houden. De cliënt staat in alles centraal. Hoe vaak maak je niet mee dat jij niet de geschikte partner bent om de probleemvraag van je cliënt op te lossen? Wedden dat je bij een collega uit het Konnektit netwerk terecht kan. Eén telefoontje naar Sonja is meestal voldoende.
Tijdens de Konnektit momenten die verschillende keren per jaar georganiseerd worden, verbindt zij haar leden rond een specifiek thema. Een sessie met een boeiend onderwerp waarbij we ons kunnen voeden met connectiemomenten achteraf. Bij Konnektit kan je ook opleidingen volgen. Vaak zijn ze laagdrempelig en kort zodat je kan proeven van een bepaalde vorm van therapie of onderwerp zonder dat je je al dient te engageren voor een langdurige cursus. Nadien is het aan de deelnemer om te bepalen of je je in de materie wil verdiepen. Zo organiseerde ik in samenwerking met Konnektit enkele inspiratiedagen rond lichaamsgericht werken. Wie nadien besliste om hier verder mee te gaan, kon deelnemen aan een 7 daagse opleiding of de jaaropleiding.
Ik vind bij Sonja een klankbord, ik voel me gesteund en ik ben al verschillende malen uit mijn comfortzone gehaald. Nooit gedacht dat er in de bedrijfswereld ook een plek voor mijn praktijk was weggelegd. Hoe ik hiermee omga, heb ik van Sonja geleerd. Zij is een echte ondernemer die van haar leden ook ondernemers maakt. Mijn lidmaatschap is heel waardevol en ik ben blij dat dit netwerk dagelijks groeit. Hoe meer leden, hoe meer verbinding mogelijk."

Lies Scaut - De Weg Wijzer (lid sinds juli 2018) "Sonja staat altijd klaar met raad, advies en oplossingen! Een enorme inzet, op elk moment en in elke situatie. In Corona-tijden volgde zij alles op de voet en informeerde ons voortdurend over nieuwe maatregelen enz. Een geruststelling om daar zelf geen tijd in te moeten steken, wetende dat Sonja alles voor je doet! Maar ook buiten Corona-tijden kan je altijd terecht voor advies en hulp en doet zij het nodige om je hier in bij te staan. Zo ook toen mijn praktijk in juli 2021 getroffen werd door extreme wateroverlast. Alles vernietigd en geen praktijk meer. Maar meteen was Sonja daar om me bij te staan met alle info en advies dat ik nodig had. Zelf had ik er de moed niet voor om te beginnen zoeken. Maar dat moest ook niet want Sonja deed dit zomaar voor mij. Zelfs op de Belgische feestdag maakte ze tijd om met mij te bellen. Zorgen voor zorgers, dat is wat Sonja doet. En die zo zorg is op zo een moment een zeer welkom cadeau ❤️ oprechte dank voor alles 🙏"

Anne-Marie Lenjou - psychotherapeute (lid sinds april 2020) "Hoewel ik op sommige vlakken nogal kritisch ben, kan ik over wat je doet met Konnektit niets dan lof uiten. De manier waarop je je met hart en ziel inzet voor psychotherapeuten en andere hulpverleners is hartverwarmend. En het is echt. Dat voel je en dat maakt het verschil voor mij. Geen ivoren toren-verhaal. Je doet wat je aangeeft te doen en dat voelt als een verademing tegenover alle grote logge instanties die ook bezig zijn met het behartigen van de belangen van hun leden maar waar ik vaak veel te weinig van zie. Ik ben niet zo gul met vertrouwen, maar het mijne heb je. Daarom ben ik ook lid geworden van Konnektit. Ik geloof je verhaal omdat je het elke keer opnieuw waarmaakt. Daar waar ik de afgelopen weken tijdens deze coronacrisis steeds weer op zoek ging naar juiste en recente info, kwam ik steeds weer bij jou uit. Straf. Je bent direct en duidelijk in hoe en wat je communiceert, je houdt de vinger aan de pols en reageert kort op de bal. Geen algemene vergaderingen maanden later waar misschien iets geagendeerd kan worden en waar maanden later misschien een gevolg uit voortvloeit. Ik voel me als psychotherapeut erkend in de dingen waar ik (en we) op bots (en). Doe zo voort!"

Karine Van Oosterbos - K-onsult (lid sinds februari 2019) Ik ben nu twee jaar lid van dit krachtig netwerk. Wat Sonja allemaal voor de leden van Konnektit doet, is prachtig. Welke vraag je haar ook stelt, ze zorgt voor een antwoord. Niets is haar te veel. Ze ontzorgt haar leden en is een krak in het lobbyen. Ongelooflijk hoe groot haar netwerk is. Tijdens de eerste coronagolf organiseerde ze bijvoorbeeld een groepsaankoop voor mondmaskers en alcoholgel. Toen waren die heel schaars en verschrikkelijk duur. Ze vond toch maar de juiste partners om ons te voorzien van beschermingsmiddelen. Tijdens de tweede golf was het heel onduidelijk of therapeuten nu wel of niet cliënten mochten ontvangen. Ook hiervoor stak ze haar nek uit. Ik vertrouw de info die Sonja op Konnektit deelt voor 100 %, want ik weet dat ze pas iets publiceert, wanneer ze het dubbel gecheckt heeft. Ik voel me echt lid van een community. Ik word geïnspireerd door de collega’s en heb al enkele cliënten kunnen doorsturen naar andere leden. Hoe leden, hoe meer connectie. Ik kijk al uit naar de inbreng van de nieuwe leden.

Evi Evenepoel - Revive (lid sinds september 2020) "Ik ben nog niet zo lang lid van Konnektit. De reden? Toen ik als coach opstartte in bijberoep begin 2020, kwam plots de eerste lockdown. Daar ging mijn praktijk. Ik volgde Konnektit wel al op sociale media. Tijdens de volgende maanden leerde ik Sonja en haar bedrijf steeds wat beter kennen. Toen ik in september eindelijk op kruissnelheid kwam met mijn praktijk, heb ik me lid gemaakt. Op dit moment ben ik basic-lid maar de intentie om te upgraden is er. Ik heb er nog geen minuut spijt van. Sonja is de slagzin ‘Zorgen voor zorgers’ echt waard. Ik ben een coach en heb echt geen kaas gegeten van administratie en wetgeving. Ook al heb ik dit ook nodig om mijn praktijk te runnen.
Sonja gaat op zoek naar antwoorden op alle vragen van de leden. Een mail beantwoorden is haar niet te veel. Ze heeft al verschillende malen haar nek uitgestoken voor ons. Zeker bij de coronamaatregelen. Mochten we onze praktijk blijven uitoefenen of niet? Ik weet dat haar advies correct is, en dat is een grote geruststelling. Als lid kan ik ook genieten van de extra zichtbaarheid die Konnektit ons geeft op
www.ikzoekhulp.beIk voel me niet alleen als coach, maar heb ondertussen al een mooi netwerk van collega’s opgebouwd. Dank je wel Sonja. Ik ben trots om een lid van Konnektit te zijn."

Anne-Lies Baert -  Sana Sano (lid sinds maart 2020) Ik ben echt blij met de beslissing die ik nam om me bij dit netwerk aan te sluiten. Je voelt gewoon aan alles dat dit een groep mensen is waarin een brok expertise en gedrevenheid zit. Echt wat ik al een tijdje zocht en nood aan heb.

Elle Steensels - Pure Elle (lid sinds januari 2019) Ik ben zeer blij met Sonja. Ze zet zich volledig in voor ons, zorgverleners! Ze staat voor wat ze doet! Concreet, duidelijk, collegiaal, steeds op de hoogte van de laatste wetten, regels, innovatief EN steeds vriendelijk bereikbaar! Ik zou zeggen: hulpverleners sluit je aan! Samen staan we sterk!

 

Lara Debeuf - Bittere ernst, zoete verwondering: (lid sinds mei 2019) ik geniet van de connectie met de collega’s en ervaar dat potentiële klanten mij veel gemakkelijker vinden. 

Ine Bruggeman - Ine Coaching: (lid sinds mei 2019) Konnektit verbindt, via de interessante opleidingen en via de tool waarmee ik mijn klanten naar collega’s met het juiste profiel kan doorverwijzen. Mijn praktijk krijgt meer zichtbaarheid. Ik ben blij dat ik tot dit professioneel netwerk behoor.



Kathy Dournez - Het Labyrint: (lid sinds juli 2018) voor mij was het heel specifiek. Sonja slaagde erin om Bond Moyson te overtuigen de voorwaarden correct toe te passen en zo ook bachelors te accepteren voor de terugbetaling van psychotherapie. Bovendien is Sonja toegankelijk. Ze staat in contact met alle leden en dat voel je.

Myriam De Rycke - De Veelsprong: (lid sinds april 2019) Ik vind de website top. De hulpverleners die ik erop terugvind beantwoorden allemaal aan de juiste kwaliteitscriteria. Heel gemakkelijk om zo collega’s terug te vinden naar wie ik mijn cliënteel indien nodig kan doorverwijzen. Om lid te worden, moet je voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria. Ik heb het volste vertrouwen in de aanpak van Sonja. Zij werft leden op een eerlijke manier.

Evi Vanheel - ODOS: (lid sinds november 2018) Konnektit is meer dan alleen een online community. Sonja kent alle leden goed. Het is een netwerk met een hoog persoonlijk gehalte 

Stefanie Maddens - psychotherapeute: (lid sinds februari 2018) Als zelfstandig therapeut is het belangrijk om met collega’s contact te houden. Dit werkt inspirerend en geeft de nodige voeding om mijn praktijk verder uit te bouwen.

 Wie kan lid worden?

Vanuit Konnektit verenigen we dienstverleners die er hun beroep van hebben gemaakt om anderen te helpen bij psychische problemen, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, werkgerelateerde of aanverwante lichamelijke problemen. Wil je weten of jij in aanmerking komt, klik hier

Wat moet je doen om lid te worden?

De eerste stap om lid te worden, is je hieronder registreren als kandidaat-lid. Vervolgens voer je de gevraagde gegevens in m.b.t. je praktijk / opleidingen / ervaringen / aanbod / .... Neem ook jouw diploma's bij de hand, want deze zal je nodig hebben om te registreren.

Van zodra je je profiel volledig hebt ingevuld, krijg je van mij een mailtje met de al of niet goedkeuring van jouw lidmaatschap.

Mocht je vragen hebben of problemen ervaren bij het registreren, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Hier vind je alvast een antwoord op enkele veel gestelde vragen ... Lees meer

 

Ik wil lid worden

*
*
*
Het e-mailadres is ook je gebruikersnaam

Vragen?

Konnektit

Sonja Delbeecke
GSM 0496 50 56 65
Email sonja@konnektit.be

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier