Lid worden

Word lid van hét multidisciplinaire netwerk van de geestelijke gezondheidszorg

Elke dag opnieuw kiezen zorgers zoals jij voor Konnektit. En daar hebben ze heel goede redenen voor.

 

Lid zijn van Konnektit betekent immers dat je er niet alleen voor staat.

 

Er is altijd iemand bij wie je terecht kan met jouw vragen, zowel op het vlak van ondernemerschap als op het vlak van hulpverlening.

 

Je kan gans het jaar rekenen op ondersteuning van experten die vertrouwd zijn met de geestelijke gezondheidszorg in Vlaanderen.

 

Je komt daarnaast in contact met collega's uit verschillende disciplines: artsen, psychologen, psychotherapeuten, bemiddelaars, orthopedagogen, psychologisch consulenten, orthopedagogisch consulenten, seksuologen, counselors, coaches, ...

 

En bovendien zijn er heel wat voordelen gekoppeld aan het Konnektit lidmaatschap die je hieronder kan ontdekken.

onze leden getuigen

Ontdek hier de voordelen die verbonden zijn aan het Konnektit lidmaatschap.

jaarformule
438 euro + btw
alternatief
Het lidmaatschap wordt afgesloten op jaarbasis.
Je kan wel kiezen tussen een betaling in 1 keer of in 12 schijven via automatische incasso.
 
Kies je ervoor om je lidmaatschap in 1 keer te betalen, dan geniet je van korting. Je betaalt jaarlijks 438 euro excl btw.
 
Kies je er voor om de betaling van je lidmaatschap te spreiden in 12 schijven, dan wordt er elke maand 39 euro excl btw via automatische incasso betaald (ofwel 468 euro excl. btw in totaal).
 
12 x 39 euro + btw
kies voor jaarlijkse betaling

Bespaar 30 euro op je lidmaatschap door het in 1 keer te betalen

kies voor gespreide betaling
Het lidmaatschap wordt afgesloten op jaarbasis.
Je kan wel kiezen tussen een betaling in 1 keer of in 12 schijven via automatische incasso.
 
Kies je ervoor om je lidmaatschap in 1 keer te betalen, dan geniet je van korting. Je betaalt jaarlijks 438 euro excl btw.
 
Kies je er voor om de betaling van je lidmaatschap te spreiden in 12 schijven, dan wordt er elke maand 39 euro excl btw via automatische incasso betaald (ofwel 468 euro excl. btw in totaal). 
 
gratis deelname aan onze vragenuurtje gezondheidsrecht

Gratis deelname aan ons vragenuurtje met onze expert gezondheidsrecht

 

In onze praktijk worden we regelmatig geconfronteerd met gezondheidsrecht. Een cliënt wil zijn dossier inzien of er wordt een verslag voor de rechtbank gevraagd of je vraagt je af wat je wel / niet mag doen als WUG-er inzake reclame maken, …

Tien keer per jaar organiseer ik daarom een vragenuurtje met onze jurist die gespecialiseerd is in gezondheidsrecht. Je krijgt tijdens een online meeting de mogelijkheid om jouw concrete vragen te stellen over o.a. beroepsgeheim, deontologie, patiëntenrechten, …

toegang tot onze uitgebreide online infotheek

Toegang tot de infotheek via ons intranet

De Infotheek is dé plek waar je informatie vindt over je lidmaatschap, het ondernemerschap, gezondheidsrecht, verzekeringen, terugbetalingsregeling, de service van onze Konnektit partners en zoveel meer. 

korting bij deelname aan Konnektit activiteiten

Geniet steeds van korting voor de activiteiten die Konnektit organiseert (Konnektit momenten, opleidingen, ...)

 

ondersteuning door ons team van experten

Een team van experten staat klaar om jou te ondersteunen op het vlak van boekhouden, sociale zekerheid, juridische thema's, ...

korting op je abonnement bij Psyflix

Psyflix organiseert webinars waarin ze zorgprofessionals inspireren, motiveren en nascholen op uiteenlopende onderwerpen binnen de psychotherapie. Deze webinars zijn allemaal terug te zien op Psyflix voor abonnees. Als Konnektit lid ontvang je 20% korting op de abonnementsprijs. 

korting op je abonnement bij Qit online

QIT is een softwareplatform op maat van de geestelijke gezondheidszorg, met tal van functionaliteiten om het mentaal welzijn te ondersteunen. Zowel voor wie hulp zoekt als hulp biedt, vormt het een waardevol en gevalideerd kompas.

Konnektit leden kunnen deze tool 1 maand gratis uitproberen. Als je daarna beslist om een abonnement aan te schaffen, geniet je van een korting van 15 % op het standaard en blended prijsmodel gedurende het eerste jaar. 

korting op je abonnement bij Dexxter

Je kan 1 maand gratis gebruik maken van het boekhoudprogramma Dexxter. En bij het afsluiten van een abonnement geniet je van een korting als Konnektit lid.

Korting bij Lannoo

Konnektit leden krijgen bij de bestelling van boeken 10% korting + gratis verzending.

korting bij Dats24

Zelfstandigen (zowel in hoofd- als bijberoep) kunnen een dats24 businesskaart aanvragen.

 

Na screening van het ondernemingsnummer inzake solvabiliteit keurt DATS 24 de aanvraag al dan niet goed. Bij goedkeuring krijg je als Konnektit lid korting op de officiële prijs incl BTW.

korting bij introlution

Met Introlution bied je cliënten de mogelijkheid om 24/24 en 7/7 een afspraak met jou te plannen zonder dat jij zoveel beschikbaar dient te zijn. Konnektit leden genieten van korting als ze deze online agenda gebruiken.

korting bij sommige vormingspartners

Onze vormingspartners Lieve Van Beeck, Fulfil en School voor Ayurveda bieden korting aan als je als Konnektit lid 1 van hun opleidingen volgt

korting bij Octopus

Inaras, het bedrijf achter Octopus, heeft een online boekhoudprogramma waarmee je boekhouden kan doen, zowel geschikt voor eenmanszaken (al of niet gemengd btw-plichtig) als vennootschappen.

Als Konnektit lid geniet je maar liefst 50% korting tijdens het eerste jaar

korting voor bezoek aan pretparken

Als Konnektit lid geniet je van korting als je 1 van de volgende pretparken bezoekt: Aqualibi, Walibi, Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark

korting voor de licentie Izili by Reprobel

Als Konnektit lid geniet je van korting als je een Izili licentie afsluit.

Reprobel int vergoedingen in het kader van de volgende wettelijke vergoedingsregelingen: de reprografievergoeding en de parallel ingestelde wettelijke uitgeversvergoeding (idem), de vergoeding voor onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (fotokopieën, prints, welbepaalde digitale gebruiken) en de vergoeding voor openbaar leenrecht (openbare bibliotheken). Reprobel is door de minister aangesteld en heeft een wettelijke inningsopdracht voor elk van deze vergoedingen.

onbeperkt advertenties plaatsen op ikzoekhulp.be

Onbeperkt advertenties plaatsen

 

Via ikzoekhulp.be kan je zelf onbeperkt jouw activiteiten (lezingen, workshops, reizen, ...) bekend maken die je zelf aanbiedt voor niet-professionals.

Activiteiten voor professionals kan je via ons bekend maken als je onze vormingspartner wordt. Klik hier voor meer info

gratis toegang tot PsyKonnekt

PsyKonnekt is een dag waarbij we hulpverleners die actief zijn in de geestelijke gezondheidszorg de gelegenheid geven om te ontdekken, bij te leren en te konnekteren. Het is een dag waarin we de ingrediënten van een vakbeurs mixen met de ingrediënten van een symposium en dit overgoten met een sausje van interessante ontmoetingen. Kortom een boeiende dag voor elk die in de GGZ werkt. Als Konnektit lid kan je gratis deelnemen

een eigen webpagina op ikzoekhulp.be

Als lid krijg je de mogelijkheid om jouw praktijk voor te stellen via een  eigen webpagina op ikzoekhulp.be

  • met jouw naam, foto, logo van je praktijk
  • mogelijkheid om meerdere adressen te vermelden
  • mogelijkheid om link te plaatsen naar je online-agenda

 

Je kan zelf ten allen tijd je gegevens updaten.

mogelijkheid om jezelf als supervisor voor te stellen

Via deze link wijzen wij collega's de weg naar supervisoren en dus ook naar jou als jij actief bent als supervisor.

gratis toegang tot de online community

Vanaf najaar 2024 is onze vernieuwde online community voor leden toegankelijk. Hier kan men rechtstreeks met elkaar in contact komen in functie van doorverwijzingen, vacatures, ...

gratis deelname aan ons online spreekuur

Vanaf najaar 2024 organiseren we een online spreekuur waar je steeds terecht kan met jouw vragen. Als Konnektit lid kan je hier steeds gratis aan deelnemen.

Lid worden Lid worden

Ja, ik wil lid worden

Het e-mailadres is ook je gebruikersnaam

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.