Op deze pagina ontdek je het vormingsaanbod van Konnektit en onze vormingspartners

Januari 2024
31/01/2024

ONLINE: ACT bij chronische (pijn) klachten: Een procesgerichte aanpak

Tijdens dit online Konnektit moment laat dr. Roy Thewissen je kennis maken met een procesgerichte wijze van werken met ACT (Acceptance & Commitment Therapy) met mensen met chronische (pijn)klachten. Er is in deze aanpak bijzondere aandacht voor ‘de mens in het verhaal van pijn’.

Februari 2024
22/02/2024

ONLINE: Hoe neem je zelf een snelle nonverbale IQ-schatter af adhv 'het vrouwtje van Fay Rey'?

Tijdens dit Konnektit moment laat Michael Portzky jou kennis maken met 'het Vrouwtje van Fay Rey', een tool die jou helpt om een snelle inschatting te maken van het IQ van jouw cliënt.

23/02/2024

Kennismaking met de gestaltbenadering binnen psychotherapie & counselling

Nieuwsgierig naar waarom de gestaltbenadering vandaag opnieuw zo actueel is?
Op deze dag laat Katrien Bockelandt je concreet proeven van wat een opleiding  tot gestaltpsychotherapeut of- counselor inhoudt.
Ze geeft je waardevolle inzichten, ervaringen en oefeningen mee.

 

23/02/2024 - 08/03/2024

Het gebruik van hypnose bij complex trauma en trauma-gerelateerde dissociatie

In deze module belicht Erik de Soir de toepassing van hypnose in de context van een fasegerichte behandeling bij vroegtijdige, herhaalde en complexe traumatisering.  Een proces waarin afwisselend gewerkt wordt aan stabilisatie, confrontatie en integratie en waarbij hypnose gebruikt kan worden als middel om de samenwering en synthese van de gedissocieerde delen van de persoonlijkheid te bewerkstelligen op de weg naar herstel.

 

24/02/2024 ...

Talentversterkend loopbaancoach

Wil jij een verschil maken in het leven van mensen door hen te helpen bij het vinden van werkgeluk en jobfulfilment? Dan is onze opleiding tot loopbaancoach met Mira Huypens iets voor jou! Leer hoe je mensen kunt begeleiden bij het ontdekken van hun gedragsvoorkeuren op basis van hun persoonlijkheid om de job te vinden of te vormen die bij hen past. Onze opleiding biedt een combinatie van theoretische en praktische training, inclusief talentversterkende coachtechnieken en loopbaanadvies. Met de groeiende vraag naar werkgeluk is deze opleiding zowel interessant voor interne als externe loopbaanbegeleiding. Schrijf je vandaag nog in en help anderen hun carrièredoelen en werkgeluk te bereiken!

Maart 2024
02/03/2024 - 09/03/2024 - 23/03/2024

Expert in gedragsvoorkeuren : Help mensen om zichzelf beter te leren kennen en keuzes te maken die bij hen passen.

Ben jij een coach of loopbaancoach en wil je graag aan de slag met een methodiek die je helpt om je coachee meer inzicht in zichzelf te geven? Of zoals Socrates in het oude Griekenland al wist: ‘Gnothi Seauton’: zelfkennis is de essentiële stap op weg naar wijsheid en zelfontplooiing én werkgeluk.

Jezelf kennen is niet evident. Daarom ontwikkelde Mira Huypens gedragsvoorkeuren, een set van 40 gedragingen afgeleid uit de BIG-5 die iemands voorkeuren in kaart brengen. Het zijn niet louter de voorkeuren op zichzelf, wel hoe ze zich verhouden tegenover elkaar en zo voor iedereen een unieke combinatie vormen. Dit unieke profiel van natuurlijke behoeftes is een kompas voor ontwikkeling, het energiepeil, het denken, voelen en doen van de coachee. De vertaalslag naar een passende leef- en werkomgeving en beroepen is daarna snel gemaakt.

September 2024
13/09/2024 - 11/10/2024

De behandeling van de Functionele Neurologische Stoornis (Conversiestoornis)

Voor wie reeds de VHYP basisopleiding voltooid heeft, is er deze praktische georiënteerde tweedaagse workshop met Dr. Franny C Moene waarin je, zelfstandig en/of binnen intervisie- of supervisieverband, zal leren hoe je met hypnose kan werken om de patiënten met de symptomatologie van een Functionele Neurologische Stoornis (FNS) te kunnen helpen.

Filter...
Filter op
Opleidingspartners

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.