ONLINE KONNEKTIT MOMENT: werken met groepen, hoe doe je dat?

18/01/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Konnektit

Wat zijn Konnektit momenten?

Konnektit momenten zijn korte opleidingsmomenten waarbij we 1 of meerdere sprekers uitnodigen om gedurende maximaal 3u een thema aan te snijden. Dit kan een kennismaking zijn met een bepaalde methodiek, maar ook wetgeving die wordt toegelicht.

 

Iedereen kan deelnemen aan deze Konnektit momenten, zowel leden als niet-leden.

 

Wist je dat je als je PLUS lid gratis kan deelnemen aan ALLE Konnektit momenten. We organiseren er gemiddeld 12 per jaar (voornamelijk online). Nog geen lid, klik hier voor meer informatie

Inhoud van de opleiding

Tijdens dit online Konnektit moment laat Hilde Libbrecht jouw proeven van werken met groepen.

Naast een ervaringsgerichte oefening krijg je een theoretische toelichting, waarbij onder andere de voor(oor)delen van groepstherapie worden belicht. Voor wie al groepen begeleidt, is er eveneens wat ruimte voorzien voor praktijkgerichte vragen.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over werken met groepen

Opleider

Hilde Libbrecht is een criminologe - cliëntgerichte psychotherapeut en supervisor. Ze werkt op het CGG-VBO te Leuven. Tevens is ze leertherapeut in het postgraduaat cliëntgerichte psychotherapie aan de KUL te Leuven en coördinator van het specialisatiejaar groepstherapie. Ze was meer dan 20 jaar de vaste columniste bij het Tijdschrift voor Persoonsgerichte en Experiëntiële Psychotherapie. In 2021 verscheen een selectie van haar columns onder de titel 'Moeders kunnen niet tapdansen' (uitgeverij Pelckmans).

Wanneer?

Donderdag 18/01/2024
19u - 21u

Waar?

Online via zoom

De opname wordt 14 dagen ter beschikking gesteld van de deelnemers.

Investering

  • Niet-leden: 79 euro excl. btw
  • Konnektit basic leden: 59 euro excl. btw
  • Konnektit plus leden: GRATIS deelname

Inschrijving

Inschrijven

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.