Supervision for psychotherapists and psychologists

24/01/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door IVC vzw

Inhoud van de opleiding

Tijdens deze dag groespssupervisie voor therapeuten krijg je de kans om zelf een case in te brengen, ervaringen met collega's uit te wisselen, aan zelfreflectie te doen, oog te hebben voor de momenten waarin je binnen het contact met je cliënt vastloopt, ...

 

Deze dag gaat door in het Engels.

 

During this group supervision for psychotherapists and psychologists you will have the opportunity to introduce your own cases, exchange experiences with colleagues, engage in self-reflection, have an eye for the moments in which you get stuck within the contact with your client, ...

 

This day will be held in English.

 

Voor wie?

Psychotherapeuten/psychotherapists

Opleider

Christine Stevens (UK)

 

Christine Stevens is gestalttherapeut, supervisor, internationaal trainer en schrijver. Ze was jarenlang trainer aan het aan het gestaltinstituur in Slovenië (GITA).

 

Ze is geïnteresseerd in het gebruik van creatieve methoden in supervisie, en experimentele materialen, zoals zandbak, klei en andere materialen die voorhanden zijn.

 

Christine is ook redacteur van The British Gestalt Journal.

 

Als faculteitslid van het doctoraat in psychotherapieprogramma's aan het Metanoia Instituut is ze gespecialiseerd in onderzoeksmethodes. Ze is lid van de EAGT Research Committee.

 

Als directeur van The Clay Studio in Nottingham houdt ze zich bezig met maatschappelijk engagement op kunstbasis. Ze is vooral geïnteresseerd in interdisciplinaire samenwerking en  kunstzinnige praktijk en onderzoek in psychotherapie.

 

Christine is co-auteur van Making Research Matter.

 

Christine Stevens PhD is Editor of The British Gestalt Journal. She is a Gestalt therapist, supervisor, international trainer and writer.  As faculty member for the Doctorate in Psychotherapy programmes at Metanoia Institute, she specialises in research methods. She is a member of the EAGT Research Committee. As  Director of The Clay Studio, Nottingham, she is involved in arts-based social engagement work. She is particularly interested in inter-disciplinary collaboration and arts-based practice and research in psychotherapy.

 

Wanneer?

Woensdag 24/01/2024

Waar?

IVC

Investering

De investering bedraagt € 200.

 

Telt mee voor 6 NVAGT/EAGT-uren.

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via info@ivc.be of via deze link

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.