Online infomoment 2-jarige opleiding tot experiëntieel gestaltcounselor

12/03/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door IVC vzw

Inhoud van de opleiding

Een counselor is een professioneel psychosociaal hulpverlener met een hulpverlenende,begeleidende of opvoedende opdracht. De counselor heeft binnen zijn of haar mandaat bijzondere aandacht voor het psychische en relationele welzijn van zijn cliënten.

Deze opleiding loopt over 2 jaar gespreid over losse opleidingsdagen die doorgaan op zaterdag. Af en toe, als het noodzakelijk is voor de programma-inhoud, worden er twee dagen na elkaar ingepland. De data kun je opvragen via info@ivc.be.

Meer info over de inhoud en de aanpak tijdens deze opleiding vind je hier: https://www.ivc.be/kalender/experientieel-gestaltc...

Voor wie?

We verwachten minimaal een bachelor-diploma. Reeds in het 1ste jaar dien je van start te gaan met van het zien van cliënten (in dienstverband of binnen eigen praktijk). We vindenhet belangrijk dat je enerzijds het geleerde kunt toepassen en oefenen, anderzijds dat je voldoende casussen uit de praktijk kunt meebrengen naar de opleiding.

Er is een intakegesprek voorzien waar je je kandidatuur en motivatie kunt toelichten.  Personen die inschatten dat ze over voldoende elders verworven competenties en kennis beschikken, maar niet het vereiste diploma hebben, kunnen steeds contact opnemen met het secretariaat.

Opleider

Katrien Bockelandt – psychotherapeut – trainer

Wanneer?

Dinsdag 12/03/2024
20u

Waar?

Dit infomoment gaat online door 

Investering

Dit infomoment is gratis.

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link

 

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.