Online infomoment postgraduaat gestaltpsychotherapie

06/02/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door IVC vzw

Inhoud van de opleiding

Gestalttherapie bekijkt de mens als een geheel: gedachten, gevoelens en het lijfelijke worden niet van elkaar gescheiden, maar als een betekenisvol geheel erkend. Bovendien ziet de gestalttherapie de mens als onlosmakelijk verbonden en in voortdurende wisselwerking met zijn omgeving (gezin, werk, cultuur, geschiedenis...). Door het gewaarzijn van lichaam, gevoelens en gedachten te verhogen krijgt de cliënt weer voeling met zijn beleving en noden. Gaandeweg leert hij creatiever omgaan met de uitdagingen van het leven.

 

Op deze info-avond kun je terecht met je vragen rond gestalttherapie en het postgraduaat gestaltpsychotherapie.

 

Voor wie?

Klinisch psychologen, artsen, orthopedagogen.

Seksuologen, theologen, bachelors in een menswetenschappelijke richting die ten laatste in 2016-2017 hun opleiding begonnen zijn kunnen onder bepaalde voorwaarden ook de opleiding volgen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met het secretariaat op info@ivc.be of 056.21.10.26

 

Voor mensen uit Nederland: wie de opleiding tot psychotherapeut volgt en afrond kan lid worden van het NVPA, mits je voldoet aan de eisen t.a.v. de HBO/WO-basisopleiding, het gevolgd hebben van colleges DSM/Psychopathologie en de eis t.a.v. werkervaring. Zie verder Toelatingsprocedure – NVPA.

Opleider

Katrien Bockelandt – psychotherapeut – trainer

Wanneer?

Dinsdag 06/02/2024
20u

Waar?

Dit infomoment gaat online door 

Investering

Dit infomoment is gratis.

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link

 

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.