Focussen op ouder worden

02/12/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Focus on Emotion

Inhoud van de opleiding

We starten met een uitgebreide introductie van ongeveer een uur waarin ik mijn reflecties rond het thema met je deel. Vertrekkend van mijn eigen ervaringen met ouder worden illustreer ik hoe het beoefenen van Focusing van grote waarde kan zijn in deze levensfase. Het is mijn intentie om je daarbij aan te spreken op belevingsniveau, om wat rond dit thema in jezelf leeft te laten opborrelen. Vervolgens doen we een duo-oefening waarbij je een dieper contact maakt met wat naar boven gekomen is. We ronden af met een uitwisseling in de groep. 

Voor wie?

Mensen die in deze levensfase zijn,  of ‘oud worden’ graag willen verdiepen en verbreden.  De workshop kan ook zinvol zijn voor mensen die beroepshalve met de problematiek te maken krijgen. Enige ervaring met  Focusing is een meerwaarde maar geen absolute voorwaarde.

Opleider

Chris Van de Veire is gepensioneerd  klinisch psycholoog, cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut en opleider. Zij is gecertificeerd door het Focusing Intitute NY als Focusing Oriented Therapist, Focusing trainer en coordinator. 

Wanneer?

Maandag 02/12/2024
13u30 tot 16u30

Waar?

Rustpunt
9000 Gent, België

Investering

De investering bedraagt  95 euro

Meer info

Deze activiteit wordt niet georganiseerd door Konnektit.

Voor meer info: 

chris.vandeveire@skynet.be

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.