Bokstherapie in de psycho-ruimte

07/06/2024 - 08/06/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Lieve Van Beeck

Inhoud van de opleiding

Bokstherapie is enerzijds de perfecte manier om emoties te reguleren en om spanning, stress, ... te ontladen alsook om oude patronen te doorbreken. Anderzijds is boksen ook een uitgelezen manier om te helen van (vroegkinderlijke) trauma's. Trauma zet zich nl. vast in het fysieke lichaam en daarom is praten alleen niet voldoende om traumatische gebeurtenissen te verwerken.

Onze eigen bovenste 7 centimeter vinden we ongelooflijk interessant. Maar kan je ook rekening houden met de genen, darmen, verlangens, vooroordelen, herinneringen, talenten, trauma's, maagsappen, rouwprocessen, voorbeelden, witte bloedcellen, mislukkingen, boosmakers, blijmakers, capaciteiten, zweetklieren, voorkeuren, gevoeligheden, droomveroorzakers, zenuwtrekken, behoeften, ...? In ons lijf zit een mens dat denkt én voelt! (Marcel Van Herpen). De rode draad is boksen met mildheid & mededogen versus de zeven levels van agressie.

Wat je mag verwachten: een klein theoretisch denkdeel en een groot ervaringsgericht voel- en doedeel. We gaan in de ervaring, dat is het allerbelangrijkste.

This therapy will let you feel an indescribable ecstasy and delirium in melting, as it were, into the system of being, in identifying with the whole of your nature.

 

Leerdoelen

Therapeutisch boksen (just need a pair of gloves and a little space)

Deze opleiding is geaccrediteerd: Continuous Professional Development (CPD)

Voor wie?

Psychiaters, psychologen, (lichaamsgerichte) psychotherapeuten, coaches met degelijke opleiding en ervaring op het werkveld, ervaringsdeskundigen, geïnteresseerden, …

Opleiders

 

Lieve’ke Van Beeck: integratieve psychotherapie en traumaseksuologie i.o.

Marcel Amstelveen: bokstherapeut (www.bokstherapie.nl)

 

Wanneer?

Vrijdag 07/06/2024
Zaterdag 08/06/2024

Waar?

Praktijkhuis Affect
Welkomstraat 10,
2960 Brecht, België

Investering

De investering voor voor niet-leden bedraagt  € 555 (excl. BTW)

De investering voor Konnektit leden bedraagt  € 444 (excl BTW)

Leden mailen hun link naar hun profiel op Ikzoekhulp mee door!

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via lievevanbeeck@gmail.com  of via de website.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.