Opleiding tot professionele bokscoach

13/09/2024 - 27/09/2024 - 11/10/2024 - 25/10/2024 - 08/11/2024 ...
Deze opleiding werd georganiseerd door Lieve Van Beeck

Inhoud van de opleiding

Boksen is in de eerste plaats enorm populair als recreatieve sport en conditietraining. Naast het verbeteren van de algehele conditie en het ontwikkelen van een sterk en stabiel lichaam, biedt boksen daarnaast ook inzichten in persoonlijke groei en zelfbewustzijn. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat er steeds meer hulpverleners (psychiaters, psychologen, therapeuten, coaches, ...) de voordelen van het boksen erkennen en elementen van de sport integreren in de werksetting. 

Er is een groeiende erkenning van de kracht van deze vechtsport als een lichaamsgerichte en verhelderende benadering binnen diverse vormen van interventie en begeleiding. Het biedt cliënten waardevolle ervaringen, emotionele belevingen, meer zelf- en lichaamsbewustzijn, kunnen loskomen van vastgeroeste patronen, etcetera. 

Onze zesdaagse opleiding tot "professionele bokscoach" is met zorg ontwikkeld om je als "coach" te voorzien van essentiële, praktische en theoretische basiskennis, alsook ervaring en vaardigheden; noodzakelijk voor het effectief en verantwoord inzetten van het boksen. Met grote betrokkenheid delen wij onze expertise en begeleiden we je in het ontwikkelen van de vereiste competenties om het "coachend boksen" succesvol te integreren in het kader van een professionele setting. Eveneens bieden we ondersteuning bij het verkennen, ervaren, begrijpen en aanleren van de veelzijdige mogelijkheden die het boksen te bieden heeft.

Na afronding van deze opleiding heb je een stevige basis om bokscoaching toe te passen binnen jouw eigen werkveld. Naast je "persoonlijke" ontwikkeling ben je je eveneens bewuster van je "professionele" ontwikkeling. 

This therapy will let you feel an indescribable ecstasy and delirium in melting, as it were, into the system of being, in identifying yourself with the whole of your nature.

Voor wie?

Psychiaters, psychologen, (lichaamsgerichte) psychotherapeuten, coaches met degelijke opleiding en ervaring op het werkveld, ervaringsdeskundigen, geïnteresseerden, … 

Er is geen vooropleiding nodig om een coachend werkveld aan te bieden. 

Opleider

Lieve’ke Van Beeck: integratieve psychotherapie en traumaseksuologie i.o.

Marcel Amstelveen: bokstherapeut (www.bokstherapie.nl) 

Wanneer?

Vrijdag 13/09/2024
Vrijdag 27/09/2024
Vrijdag 11/10/2024
Vrijdag 25/10/2024
Vrijdag 08/11/2024
Vrijdag 22/11/2024

Waar?

Winkelhaak (House of C)
Winkelhaakstraat 26,
2000 Antwerpen, België

Investering

De investering voor voor niet-leden bedraagt  € 1399,00De investering voor Konnektit leden bedraagt  € 1119,20

Leden mailen hun link naar hun profiel op Ikzoekhulp mee door!

Meer info

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit. 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via lievevanbeeck@gmail.com. Meer informatie vind je hier en hier

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.