ONLINE: Praktijkhouder ... en dus ook teamleider. Hoe pak je dit aan?

10/10/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Konnektit

Inhoud van de opleiding

Vanuit 5 dilemma’s waar praktijkhouders tegen aan lopen, onderzoeken we de verschillende rollen die een praktijkhouder kan hebben.

We schatten in waar we zelf als persoon hierin staan.

 

  • Visie/missie: waarom is dit belangrijk? En hoe vertalen we dit naar een werkend praktijkcharter en reglement?
  • Wat is belangrijk bij het uitwerken van afspraken.
  • We zoemen in op wat mensen intrinsiek motiveert. En vertalen dit model naar onze eigen aanpak.
  • Leiderschapsstijl: welke zijn er en welke hanteer ik wanneer? We oefenen aan de hand van rollenspelen.
  • Wat heeft een groep nodig om tot een team uit te groeien?
  • Opmaak persoonlijk actieplan

 

We bieden inzichten aan en gaan hier meteen mee aan de slag; dit telkens in een context van voldoende rust.

 

Via het werken met individuele oefeningen en met oefeningen in groepjes of de hele groep.

 

We werken in een kleine groep van maximum 10 deelnemers zodat het voor iedereen comfortabel is en er veel interactie mogelijk is.

 

Op het einde van de dag maakt elke deelnemer een actieplan op waarmee die aan de slag kan gaan, zodat het geleerde langer blijft hangen en dat mensen voor zichzelf concrete acties uitschrijven. 

Opleider

 

Goedele Laga studeerde af als A & O psychologe in 1995. Haar loopbaan startte als ‘selectiemedewerker’ bij KU Leuven. Nadien werkte ze achtereenvolgens als ‘personeelsconsulent’ bij TNT Worldwide Express en als ‘HR Business Partner’ bij Wolters Kluwer.

 

Na een jaaropleiding ‘loopbaanbegeleiding’ besliste ze om meer in te zetten op het ondersteunen, begeleiden en ontwikkelen van mensen. Zo werkte ze 8 jaar bij Ascento als consultant Outplacement, loopbaanbegeleider, waar vooral met groepen gewerkt werd en als senior consultant assessment centers.

 

In 2014 startte ze bij Acerta als senior consultant waar ze trainingen geeft inzake leiderschapsvaardigheden, stress en welzijn, timemanagement, interviewtechnieken, functioneringsgesprekken, etc. Dit aangevuld met outplacementtrajecten, loopbaanbegeleidingen en individuele coaching trajecten met leidinggevenden en mensen die vragen hebben rond hun persoonlijk functioneren.

 

Mensen begeleiden en laten groeien, vertrekkende vanuit haar sterktes zoals luisteren, krachtgericht coachen, doelgerichtheid, de brede HR-achtergrond en leergierigheid; bij individuele medewerkers en bij groepen, dat zijn haar drivers. Mensen laten groeien zodat ze met hun eigen talenten aan de slag kunnen, geeft haar enorm veel energie. Met extra opleidingen tot coach, stress- en burn-out coach en ACT versterkte ze zichzelf. 

Wanneer?

Donderdag 10/10/2024
9u30 - 16u

Waar?

We maken gebruik van zoom of teams voor deze online opleiding en verwachten dat elke deelnemer over een camera beschikt zodat we iedereen in het virtuele klaslokaal kunnen zien.

Investering

  • niet-leden: 285 euro excl. btw
  • basic leden: 270,75 euro excl. btw
  • plus leden: 256,50 euro excl. btw

Meer info

Heb je vragen of ervaar je problemen bij het inschrijven, aarzel niet om ons te bellen of mailen.

 

Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij het recht om het vragenuurtje te annuleren.

Inschrijving

Inschrijven

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.