Schaduw van de hulpverlener

12/11/2024 - 26/11/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Educatieve Academie

Inhoud van de opleiding

Hoe constructief met anderen werken door alle kanten van jezelf te kennen.

 

Als hulpverlener, leerkracht, leidinggevende of coach ken je maar beter je eigen schaduw. Die zet je namelijk tijdens je werk niet zo maar opzij. Schaduwwerk biedt fascinerende inzichten in je eigen Zijn, maar ook in dat van je cliënten, leerlingen, teamleden, patiënten of coachees.

 

Het is een spannend en avontuurlijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, want we gaan graven in de schemerzone waar zich allergieën, valkuilen, blinde vlekken en kleine kantjes ophouden. Hoe beïnvloeden die aspecten je dagelijks werk en hoe kan je er toch constructief mee aan de slag? Dit onderzoeken we tijdens deze tweedaagse rond schaduwwerk, opgebouwd rond voldoende theoretische kaders maar vooral met veel praktische tools, zodat je meteen in de praktijk aan de slag kan.

 

Ga je mee op zoek naar het goud in de schaduw?

Voor wie?

  • Therapeuten, psychologen, artsen, leerkrachten, zorgkundigen, verpleegsters, maatschappelijk werkers, leefgroepbegeleiders, logopedisten, zorgleerkrachten, diëtisten, coaches, eventueel teamleaders in bedrijven, … Zowat alle profielen die dagelijks aan de slag gaan met het zorgen voor/ondersteunen/begeleiden/leiden van anderen.
  • WEBINAR ‘Groei sterk door schaduwwerk’: Wil jij de praktische en ervaringsgerichte korte training volgen, maar ken je de basis van schaduwwerk nog niet, of heb je nog graag een opfrissing van de theorie? Dan is dit webinar precies voor jou.
  • Je kan je voor de Korte Training (De schaduw van de hulpverlener) en het Webinar (Groei sterk door schaduwwerk) afzonderlijk inschrijven of je voor beide inschrijven.

Opleider

Lynn Jespers (°1986) is klinisch psycholoog en I.V.-therapeut. Ze richtte in 2016 PSYLY op, een eigen praktijk in therapie en coaching. Daarvoor werkte ze een vijftal jaar als HR-consultant in het bedrijfsleven. Ze wisselt ook nu haar klinische praktijk af met het geven van training, coaching en consultancy aan KMO’s op het vlak van welzijn, teamontwikkeling en HR-processen. Lynn is docente binnen de vierjarige Therapieopleiding Interactionele Vormgeving. Daarnaast ontwikkelt ze in eigen beheer online trajecten rond welzijn en persoonlijke groei en brengt ze regelmatig een podcast uit over diverse thema’s uit psychologie, psychotherapie en de persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Wanneer?

Dinsdag 12/11/2024
van 10u00 tot 17u00
Dinsdag 26/11/2024
van 10u00 tot 17u00

Optioneel: webinar (Groei sterk door schaduwwerk): 7 november, van 20u tot 21u30

Waar?

Educatieve Academie
Patriottenstraat 35,
2600 Berchem, België

Investering

Voor de webinar (Groei sterk door schaduwwerk) alleen betaal je 30 euro. De korte training zonder webinar kost 230 euro of 190 euro voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten. De korte training met webinar kost 260 euro of 220 euro voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten.

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.