Workshop 'Rock Your Resilience'

30/03/2023
Deze opleiding werd georganiseerd door De Weg Wijzer

Inhoud van de opleiding

Gezondheid is gebaseerd op het vermogen om zich aan te passen en je mentale en metabole flexibiliteit te behouden. Het één kan niet zonder het ander. Deze capaciteit wordt door trauma en verlies zwaar op de proef gesteld.

 

Het is hoog tijd dat psychologen, psychiaters en psychotherapeuten de nood inzien van een multifunctionele aanpak in de psychologie/psychiatrie en afstappen van de louter technische en/of medicamenteuze aanpak die vaak gebaseerd is op trial & error. Artsen die een bepaalde medicatie voorschrijven waarvan ze niet eens weten of de patiënt in staat is om het middel te verdragen en/of als er geen zicht is op de effectiviteit van een bepaald medicament bij een patiënt met een heel eigen constitutie. 

 

Deze workshop is laagdrempelig en biedt een inzicht in de veerkracht van mensen op verschillende gebieden op basis van de orthomoleculaire biochemie, research en ondersteuning.

De basis, de pathways, de science-behind, de causale onderzoeken, het én-én verhaal van veerkracht wordt bekeken vanuit een evolutionair perspectief. Tevens wordt stilgestaan bij veerkracht vanuit voeding en gedrag.

 

Veerkracht speelt een belangrijke rol in traumabehandeling en bij rouwbegeleiding. Het is immers belangrijk om getroffenen van trauma en verlies te coachen in het omgaan met de momenten van hoge stress, bij burn-out, problemen van de slaap, aandoeningen van het immuunsysteem, angsten, depressies en breingezondheid.

 

Gedurende deze belevingsdag zullen deze diverse aspecten aan bod komen zoals de verschillende hoofdstukken in een boek dat moet leiden naar een betere gezondheid, metabole en mentale flexibiliteit. Je gaat naar huis met kennis en direct toepasbare,  praktische handvatten. 

Voor wie?

Al wie interesse heeft in de thematiek van voeding en gezondheid en hulpverleners in het bijzonder. 

Opleider

Chris Rock is de oprichtster en frontvrouw van “Het Gezondheidshuis”, met meer dan 38 jaren ervaring. Ze is opgeleid tot Orthomoleculair & klinisch PNI Therapeut, Immuno-microbioomexpert, Breinbalansexpert en genecoach (DNA-tolk). Ze vertaalt DNA -profileringen naar mensentaal en stelt lifestyle schema’s op volgens het DNA van de cliënt. Chris verdiept zich passioneel in de oorzaak van de klacht(en) en hun herstel. Haar expertise ligt op het vlak van breingezondheid. Zij is tevens concentratie & AD(H)D Coach en docent in de Orthomoleculaire wetenschappen. Als spreker en inspirator voor particulieren en bedrijven belicht zij gezondheid en herstel vanuit de individuele biochemie van de mens.  Onze size does not fit all.

 

Wanneer?

Donderdag 30/03/2023
9u30- 16u30

Waar?

De Weg Wijzer
Hazelarenlaan 58/3,
3500 Hasselt, België

Er is voldoende parking op het plein voor het centrum.

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt 135€.  

Dit is inclusief drank, fruit, koekjes en alle materialen.  

De lunch is niet inbegrepen. Deze kan je zelf meebrengen of je kan lunchen in één van de vele zaken vlakbij het centrum.

Inschrijving

Deze workshop wordt niet georganiseerd door Konnektit.

 

Inschrijven kan via mail aan erik.de.soir@telenet.be of liesscaut@gmail.com

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.