Marketing voor hulpverleners

24/05/2023
Deze opleiding werd georganiseerd door Konnektit

In onze sector doen we niet aan marketing ...

Ik ben niet goed in mezelf verkopen ...

Onze deontologische regels verbieden mij om reclame te maken ...

Ik heb een online traject gemaakt, maar niemand koopt het …

 

Herkenbaar?

 

Als je een rendabele praktijk wil hebben, heb je cliënten nodig. Maar hoe zorg je ervoor dat cliënten de weg vinden naar jouw praktijk? Dat is de vraag die we tijdens deze workshop zullen beantwoorden.

Inhoud

  • Tijdens deze dag leer je hoe je ervoor kan zorgen dat hulpzoekenden en doorverwijzers de weg vinden naar jouw praktijk
  • Je leert de verschillende marketingkanalen kennen en we gaan op zoek naar die kanalen die bij jou passen
  • We staan ook stil bij de regels waarmee we als hulpverlener rekening dienen te houden (cfr. kwaliteitswet, deontologische code van de psycholoog of bemiddelaar)

 

We gaan samen aan de slag en zorgen er voor dat jij na deze dag een marketingplan hebt om in 2023 te realiseren.

Opleider

Sonja Delbeecke is sinds 2005 actief als zelfstandige. In de afgelopen 18 jaar bouwde ze een solopraktijk als psychotherapeute / bemiddelaar in familiezaken uit in de Westhoek en sinds 2017 zorgt ze ook via Konnektit voor ondersteuning aan collega's zowel op inhoudelijk vlak als op vlak van ondernemen. Ze staat met andere woorden al 18 jaar met 2 voeten in de praktijk waardoor ze niet alleen vanuit theorie maar vooral vanuit veel praktijkervaring deze dag inhoudelijk vorm zal geven.

Wanneer?

Woensdag 24/05/2023
9u30 - 16u30

Waar?

De Grote Wateringe
Waterhoek 2,
8340 Damme, België

Ter info: je kan er ook overnachten. Je kan een kamer reserveren via deze link

Investering

  • Niet-leden: 275 euro excl btw
  • Basic leden: 261,25 euro excl btw
  • Plus leden: 247,50 euro excl btw

 

Inclusief koffie / thee / water / versnapperingen / lunch

Inclusief 1 op 1 zoomcall (1 uur) na de workshop met Sonja zodat je ondersteund wordt bij de uitvoering van jouw concrete plannen.

Nog meer

Wil je ook stilstaan bij het rendabel maken van jouw praktijk, nl. hoe zorg je ervoor dat je comfortabel kan leven van jouw zelfstandige activiteit ... Schrijf je dan ook in voor onze workshop "op weg naar een rendabele praktijk" op 10 mei 2023. Klik hier voor meer info

Inschrijven

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.