Start to coach

29/09/2023 - 06/10/2023 - 13/10/2023 - 20/10/2023 - 27/10/2023
Deze opleiding werd georganiseerd door Walk the talk coaching

Inhoud van de opleiding

De Start to Coach opleiding is een vijfdaagse opleiding, die vertrekt vanuit een integratieve methode, gericht op communicatie, waarbij je leert zien en horen wat er niet gezegd wordt. Je ontdekt je eigenlijk leerstijl en leert die van jouw cliënt herkennen. We gaan aan de slag met intake- en verdiepingsgesprekken en je leert hoe je een coach traject kan afronden. Je wordt een echte expert in communicatie!

 

Ook de deontologie van een goede coach, de do’s & don’ts en dossierbeheer komen aan bod, net als meerdere coaching modellen zodat je begrijpt dat coaching werkelijk een vakgebied is.

 

De opleiding is praktisch! Het vele oefenen draagt tevens bij tot jouw persoonlijke ontwikkeling door vanuit meta-positie naar jezelf en de context te kijken.

 

Leerdoelen

Leerdoelen

Leerdoelen

 

 • -Wat is coaching?
 • -Detecteren van de hulpvraag
 • -Voeren van een kennismakingsgesprek
 • -Voeren van een intakegesprek
 • -Leerstijlen en leercyclus begrijpen en hanteren
 • -Vragen stellen & feedback geven
 • -Omgaan met weerstand en conflict
 • -Assertiviteit
 • -Kernkwadranten
 • -Doelen stellen
 • -Maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan

 

Methode

Je volgt les via live lesdagen te Mortsel, daarbovenop krijg je een login voor een ondersteunend leerplatform met tutorials, theorie, presentaties en oefeningen, je ontvangt toegang tot een gesloten mastermind groep op FB en je krijgt wekelijkse opvolging via mail.

 

De coach modellen en oefeningen die je met oefen cliënten kan doen, vind je op het platform ook terug in een printbare versie. Geen excuses dus om niet met de tools aan de slag te gaan.

 

Voor wie?

Voor deze vorming is geen voorkennis vereist. Ze richt zich op iedereen die met mensen aan de slag wil en een goede basis binnen communicatie en coaching belangrijk vindt.

Opleider

Mijn naam is Karine Van Oosterbos, bezielster van Walk the Talk Coaching en zaakvoerster van K-onsult. Coachen doe ik intussen reeds ruim 20 jaar en in 2007, nu 16 jaar geleden, zette ik de stap naar het statuut van zelfstandige.

 

Ik had geen plan, wel goesting en geloof in mijn competenties en in de markt. Verbazend genoeg lukte dat ook meteen. De tijden waren echter anders, er bestond nog geen social media en je had vooral kennis en zelfvertrouwen nodig. En je lijf! Want ondernemen, dat doe je zowel met je hoofd, je buik, je armen en je benen.

 

Als single mama van een kleuter verklaarde iedereen me destijds voor gek, maar kijk, intussen zijn we 16 jaar verder, heb ik al 10 jaar een eigen loopbaancenter met onderaannemers, werk ik twee dagen per week als psychotherapeut in een groepspraktijk, werk ik met mijn team aan welzijn in bedrijven, ondersteun ik HR professionals via assessment en outplacement, geef ik meerdere coach opleidingen én begeleid ik al jaren andere ondernemende coaches, therapeuten en psychologen naar een bloeiende praktijk. Inspireren en kennisdelen, I love it!

 

Wanneer?

Vrijdag 29/09/2023
9u30 - 16u
Vrijdag 06/10/2023
9u30 - 16u
Vrijdag 13/10/2023
9u30 - 16u
Vrijdag 20/10/2023
9u30 - 16u
Vrijdag 27/10/2023
9u30 - 16u

Waar?

Cornelis De Herdtstraat 63,
2640 Mortsel, België

Investering

De investering voor niet-leden bedraagt 1395€ excl.BTW

De investering voor Konnektit leden bedraagt 1295€ excl.BTW

 

Om van de Konnektit korting te kunnen genieten, mailen leden meteen na hun inschrijving via de website hun link naar hun profiel op Ikzoekhulp door naar karine@walkthetalkcoaching.be.

 

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.