Opzetten van je eigen praktijk

04/11/2023
Deze opleiding werd georganiseerd door Academie Coaching en Counselling België

Inhoud van de opleiding

Wat mag je verwachten: 

  • 100% regie in de jungle van de business
  • De gepaste vorm voor jouw praktijk
  • Een kompas in het juridisch-financiële luik
  • Sterk kwaliteitslabel voor de coach
  • Hele praktische dag met veel handreikingen en oefeningen

 

Leerdoelen

In deze verdiepingsmodule persoonlijk leiderschap in het opzetten van je eigen praktijk leer je wat er allemaal bij komt kijken om je praktijk succesvol te starten.

 

Voor wie?

Deze verdiepingsmodule is met name bedoeld voor studenten en oud-studenten van de Academie Coaching en Counselling of een andere vergelijkbare opleiding en is geschikt voor elke counsellor of coach die echt werk wil maken van zijn of haar eigen praktijk.

 

Opleider

 

Met twintig jaar begeleidingservaring op de teller, mag Lou Billiau zich vandaag expert noemen in het “upgraden” van individuen zodat ze zelfbewust, optimaal en zelfstandig kunnen gedijen. Puren uit veelheid, diversiteit en complementariteit van mogelijkheden is wat haar drijft. Samen groeien is waar ze in gelooft.

Als erkend begeleidingskundige (Systeembegeleider, coach, counselor, supervisor, trainer en familiaal bemiddelaar) blikt ze terug op een carrière van 28 jaar waarvan 21 jaar in de privé en ondertussen 7 jaar in de geestelijke gezondheidszorg als onafhankelijk ombudspersoon.

Daarnaast is ze steeds actief geweest als en begeleidingskundige en freelance trainer in haar praktijk “Empowered by Lou” te Edegem, Antwerpen.

Als trekker en motivator gaat haar aandacht uit naar het overbrengen van haar enthousiasme, kennis, ervaring en krijgt ze zuurstof door bij te dragen aan ontwikkeling, groei en resultaat.

 

Wanneer?

Zaterdag 04/11/2023

Waar?

Mechelsesteenweg 340,
2650 Edegem, België

Investering

De investering voor deze vorming bedraagt 176,5€.

Inschrijving

Deze vorming wordt niet georganiseerd door Konnekit.

 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link

 

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.