Ondersteuning

Zorgen voor zorgers betekent ook dat je bij Konnektit terecht kan voor ondersteuning. Dit bied ik aan in verschillende vormen: 

  • supervisie,
  • de Konnektit Community,
  • persoonlijke begeleiding.

Lees hieronder meer over dit aanbod.

Supervisie

Tijdens de supervisie neem je als supervisant de tijd om je eigen houding en gedrag te doorgronden. Door hierover te praten en te reflecteren word je meer bewust van eigen gevoelens, gedachten, verwachtingen, normen, waarden, ... en hoe dit alles je handelen t.a.v. cliënten beïnvloedt.
 

 

Supervisie is een didactische methodiek gericht op

  • (beter) leren uitvoeren van geprofessionaliseerd dienstverlenend werk
  • waarbij het leren een leren is op basis van reflectie
  • leren op basis van praktijkervaringen in de eerste plaats; de supervisiesituatie is een tweede aanvullende bron van leermateriaal
  • systematisch leren onder leiding van een deskundige supervisor.

Heb je nood aan supervisie, dan kan je beroep doen op 1 van onze supervisoren uit ons netwerk. Je kan zowel voor individuele als groepssupervisie bij hen terecht.

De Konnektit Community

Hoewel sociale media door velen wordt gebruikt, wordt het ook door velen niet gebruikt. Bijgevolg hebben we onze eigen plek gecreëerd waar leden met elkaar online in contact kunnen komen met elkaar. Tevens is het de plek waar leden vacatures, zoekertjes, e.d. kunnen bekend maken die ook voor niet-leden zichtbaar zijn. Konnektit leden krijgen via de Community ook inzage in interessante documenten & krijgen interessante tools aangereikt.

Nieuwsgierig? Registreer je hier om toegang te krijgen tot de Community.

Persoonlijke begeleiding

Wil jij hulp bij de uitbouw van jouw praktijk, dan kan je kiezen voor het traject "de hulpverlener als ondernemer". Hierbij ga ik 5 maanden samen met jou op weg om jouw uitdagingen te trotseren.

Heb je nood aan ondersteuning, een brainstorm, reflectie over jezelf als zelfstandige, maar doe je dit liever in een 1 op 1 gesprek, dan is er de mogelijkheid om een afspraak met mij te maken voor een persoonlijke ondersteuning. Contacteer mij voor meer info.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier