Ondersteuning

Zorgen voor zorgers betekent ook dat je bij Konnektit terecht kan voor ondersteuning. Dit bied ik aan in verschillende vormen: 

Lees hieronder meer over dit aanbod.

Het VIP-traject: de hulpverlener als ondernemer

Lig jij soms wakker omdat je piekert over jouw praktijk? 

Worstel jij ook met één van deze uitdagingen?

  • Hoe vinden cliënten de weg naar mijn praktijk?
  • Hoe bepaal ik mijn tarief?
  • Hoe haal ik voldoende inkomsten uit mijn praktijk om financieel te genieten van het leven?
  • Hoe kan ik minder werken en toch voldoende verdienen?
  • Hoe verwerk ik de grote hoeveelheid aanmeldingen?

Dan is het hoog tijd om niet alleen in maar ook aan jouw praktijk te werken. Dit kan via het VIP-traject "de hulpverlener als ondernemer". Waarom VIP? Omdat ik individueel met jou gedurende 3 maanden op pad ga om samen met jou jouw uitdagingen te trotseren. Tijdens het traject bekijken we jouw vragen / noden zodat je weer kan genieten van je nachtrust. We zorgen ervoor dat je meer grip krijgt op jouw portemonnee, je agenda en je leven.  Klinkt dit interessant? Klik dan hier voor meer informatie. 

Eenmalig videogesprek

Heb je geen nood aan een langdurig traject zoals het VIP-traject "de hulpverlener als ondernemer", maar zit je wel met vragen... Of vraag je je af of ik wel de persoon ben die je zoekt om jou te ondersteunen als zelfstandige hulpverlener? Plan dan een eenmalig gesprek om dit te checken. Mail mij via sonja@konnektit om concreet af te spreken.

De Konnektit Community

Hoewel sociale media door velen wordt gebruikt, wordt het ook door velen niet gebruikt. Bijgevolg hebben we onze eigen plek gecreëerd waar leden met elkaar online in contact kunnen komen met elkaar. Tevens is het de plek waar leden vacatures, zoekertjes, e.d. kunnen bekend maken die ook voor niet-leden zichtbaar zijn. Konnektit leden krijgen via de Community ook inzage in interessante documenten & krijgen interessante tools aangereikt.

Nieuwsgierig? Registreer je hier om toegang te krijgen tot de Community.

Supervisie

Tijdens de supervisie neem je als supervisant de tijd om je eigen houding en gedrag te doorgronden. Door hierover te praten en te reflecteren word je meer bewust van eigen gevoelens, gedachten, verwachtingen, normen, waarden, ... en hoe dit alles je handelen t.a.v. cliënten beïnvloedt.
 

 

Supervisie is een didactische methodiek gericht op

  • (beter) leren uitvoeren van geprofessionaliseerd dienstverlenend werk
  • waarbij het leren een leren is op basis van reflectie
  • leren op basis van praktijkervaringen in de eerste plaats; de supervisiesituatie is een tweede aanvullende bron van leermateriaal
  • systematisch leren onder leiding van een deskundige supervisor.

Heb je nood aan supervisie, dan kan je beroep doen op 1 van onze supervisoren uit ons netwerk. Je kan zowel voor individuele als groepssupervisie bij hen terecht.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier