Opleidingen

KMO-portefeuille

Ontdek alle opleidingen en Konnektit momenten aangeboden door Konnektit.

Filter

Verhoog je kennis inzake sociale media met someflex - online opleiding

2019

Er is niets dat zo snel evolueert als sociale media. Als je vandaag een opleiding volgt, is de kans groot dat het volgende week alweer deels achterhaald is. Zorg ervoor dat je steeds up to date blijft inzake de verschillende sociale media kanalen (facebook, linkedin, instagram, whats app, pinterest, you tube, messenger, ...) en schrijf je in voor het online leerplatform Someflex dat ontwikkeld werd door het Sociale Media Buro. Via video's van maximum 3 minuten word je geholpen om jouw kennis inzake sociale media te verhogen. Bovendien staat er ook een supportteam voor je klaar om je vragen te beantwoorden en dit gedurende 365 dagen.

Lees meer

Ervaringsgerichte kennismaking met psychodrama - Pittem

11 + 18 oktober / 15 + 22 november / 6 december 2019

Wil jij aan de lijve ervaren wat werken met psychodrama kan betekenen, neem dan deel aan deze kennismakingsopleiding. Moira Verhofstadt leert jou op een actieve manier hoe de technieken van psychodrama kunnen gehanteerd worden.

Lees meer

Konnektit
Moment

Klinische-psycho-neuro-immunologie, ofwel de relatie tussen voeding en fysische en geestelijke gezondheid (nog maar enkele plaatsen beschikbaar!) - Zele

14 oktober 2019

Waarom doet dat lichaam wat het doet? Hoe doorbreek je de cirkel van vermoeidheid, neerslachtige gedachten en emo-eten? Waarom wil jouw cliënt niet bewegen? Vanwaar komt die chronische pijn zonder zichtbare oorzaak? Op deze en vele andere vragen biedt Jessica Simons een antwoord tijdens dit Konnektit moment.

Lees meer

Blijven staan ondanks de storm, handvaten om te werken met ouders in hoogconflictueuze scheidingen (nog 6 plaatsen beschikbaar) - Gent

14 + 15 + 16 oktober 2019

Tijdens deze 3 daagse praktijkgerichte opleiding bieden Vanessa Maes & Christel Cornelis handvaten aan voor hulpverleners die zoekend zijn naar de wijze waarop ze kunnen werken met ouders in hoog conflictueuze scheidingssituaties.

Lees meer

Masterclass mentale veerkracht bij volwassenen - Leuven

17 oktober 2019

Steeds meer mensen wensen aan de slag te gaan met de ‘VK+’ Veerkrachtschaal en de ‘P³’ Palliatieve Paletschaal. Dit kan zijn om een betere inschatting van iemands psychische draagkracht en kwetsbaarheid te kunnen maken, om een betere burnoutrisicotaxatie te kunnen maken, of om betere adviezen voor preventie en/of herstel te kunnen bieden, en deze effecten nadien te kunnen opmeten. Voor deze mensen bieden we deze Masterclasses aan met Michael Portzky.

Lees meer

Masterclass jongerenveerkracht - Gent

18 oktober 2019

Sinds de publicatie van de schrijnende cijfers omtrent de mentale gezondheid en kwetsbaarheid bij jongeren, zijn er steeds meer mensen en organisaties die wensen aan de slag te gaan met de ‘JVK12’ en ‘JVK15’ Jongerenveerkrachtschalen voor respectievelijk de leeftijdsgroepen 12-14 en 15-18.  Dit kan zijn om een betere inschatting van iemands psychische draagkracht en kwetsbaarheid te kunnen maken, om een betere suïciderisicotaxatie te kunnen maken, of om betere adviezen voor preventie en/of herstel te kunnen bieden, en deze effecten nadien te kunnen opmeten. Voor deze mensen bieden we deze exclusieve Masterclass aan met Michael Portzky.

Lees meer

Communiceren met visuele impact - Gent

18 oktober 2019

Ben je op zoek naar een andere manier om presentaties, workshops, coachingsessies, trainingen of vergaderingen vorm te geven, dan is deze opleiding iets voor jou. Door middel van visualisatie leert Karl Mortier je met impact communiceren. En neen, je hoeft geen "tekentalent" te zijn om deze methodiek te kunnen toepassen.

Lees meer

Konnektit
Moment

Q&A: een groepspraktijk runnen, hoe doe je dat? - Antwerpen

21 oktober 2019

Rond het runnen van een groepspraktijk leven er heel wat vragen. Bijgevolg organiseren wij een Q&A met Ilse Delafontaine (coördinator van De Toverstaf - Brugge) en Tom Noyez (advocatenkantoor Noyez). Tijdens deze Q&A kunnen de deelnemers met elkaar in gesprek gaan en zo ervaringen met elkaar uitwisselen omtrent het hebben van een groepspraktijk.

 

Lees meer

Inspiratiedag lichaamsgericht werken in therapie- en coachingcontext - Ranst

22 oktober 2019

Everybody has a story’. Een verhaal dat we vaak verwoorden vanuit ons hoofd. Maar wat als we ons lichaam het verhaal laten vertellen.

Want ‘Every body has a story too’. En het is net het lichaam die het denken, voelen en doen aanstuurt. Het lichaam heeft een eigen taal en bevat heel veel informatie over wie je bent en wat jij nodig hebt. Door met het lichaam te werken, groeit het zelfvertrouwen, wordt er minder gepiekerd en kunnen mensen beter om met spanningen veroorzaakt door angst en stress.

Benieuwd om in de taal van het lijf te duiken en te ontdekken wat lichaamsgericht werken voor jou en jouw cliënten kan betekenen ?

Kom dan naar deze inspiratiedag met Caroline Steensels.

Lees meer

Inspiratiedag lichaamsgericht werken in therapie- en coachingcontext - Hansbeke

24 oktober 2019

Everybody has a story’. Een verhaal dat we vaak verwoorden vanuit ons hoofd. Maar wat als we ons lichaam het verhaal laten vertellen.

Want ‘Every body has a story too’. En het is net het lichaam die het denken, voelen en doen aanstuurt. Het lichaam heeft een eigen taal en bevat heel veel informatie over wie je bent en wat jij nodig hebt. Door met het lichaam te werken, groeit het zelfvertrouwen, wordt er minder gepiekerd en kunnen mensen beter om met spanningen veroorzaakt door angst en stress.

Benieuwd om in de taal van het lijf te duiken en te ontdekken wat lichaamsgericht werken voor jou en jouw cliënten kan betekenen ?

Kom dan naar deze inspiratiedag met Caroline Steensels.

Lees meer

Hoe stimuleer je een groeimindset bij je cliënten? - Gent

6 + 20 november 2019

Tijdens deze 2 daagse opleiding gaat Lonneke Snijder dieper in op de mindsettheorie van Carol Dweck. De mindset is het geheel van overtuigingen die we hebben over onszelf, meer bepaald m.b.t. onze intelligentie, talenten, kwaliteiten, ... Je wordt aangeleerd hoe je je cliënt kan helpen om zijn vaste mindset om te vormen naar een groeimindset.

 

 

Lees meer

Eerste hulp bij hechting - Gent

7 + 8 november 2019

Een goede ouder-kind band is van vitaal belang voor zowel ouders als kind. Meer dan 35% van de thuiswonende kinderen onder de twaalf jaar is in minder- of meerdere mate onveilig gehecht. De gevolgen daarvan kunnen groot zijn: lagere schoolprestaties, meer moeite met emotieregulatie, problemen in het leggen van sociale contacten, of op termijn: gedragsproblemen of psychiatrische problematiek. Het hechten tussen ouders en kind is zo essentieel dat, wanneer de band niet vanzelfsprekend goed is het, liefst zo vroeg mogelijk, noodzaak is om hulp te zoeken om alsnog een positieve band te helpen ontwikkelen. Maar hoe moet die hulp er uitzien? Paulien Kuipers heeft een grote expertise opgebouwd rond dit thema en deelt haar kennis tijdens deze 2 daagse opleiding.

Lees meer

Supervisie voor bemiddelaars

12 november 2019

Wie als familiaal bemiddelaar aan de slag is, ervaart dagdagelijks de complexiteit van deze job. De prachtige theoretische pistes blijken soms in de praktijk totaal niet aan te slaan. Je loopt vast in een gesprek, weet niet hoe je verder kan, botst op je eigen grenzen, emoties… Je raakt verward in het juridische kluwen of voelt je hier op zijn minst onzeker bij. Herkenbaar? Tijdens deze groepssupervisie krijg je de mogelijkheid om jouw ervaringen voor te leggen aan anderen, waaronder twee ervaren bemiddelaars, Grietkin Hoet en Annemie Heffinck die deze groepssupervisie begeleiden.

Lees meer

Supervisie voor bemiddelaars

12 november 2019 + 14 januari 2020 + 10 maart 2020 + 12 mei 2020

Wie als familiaal bemiddelaar aan de slag is, ervaart dagdagelijks de complexiteit van deze job. De prachtige theoretische pistes blijken soms in de praktijk totaal niet aan te slaan. Je loopt vast in een gesprek, weet niet hoe je verder kan, botst op je eigen grenzen, emoties… Je raakt verward in het juridische kluwen of voelt je hier op zijn minst onzeker bij. Herkenbaar? Tijdens deze groepssupervisie krijg je de mogelijkheid om jouw ervaringen voor te leggen aan anderen, waaronder twee ervaren bemiddelaars, Grietkin Hoet en Annemie Heffinck die deze groepssupervisies begeleiden.

Lees meer

Schipbreuk geslaagd - Gent

13 + 14 + 15 november 2019

1 op 3 relaties eindigt in een scheiding en een deel daarvan wordt een vechtscheiding. In dergelijke situaties verliezen ouders daarbij regelmatig het belang van hun kinderen uit het oog en staan ze continu in de vechtstand.

Hebt u behoefte aan een methodiek om ex-partners weer in een goede balans te brengen waardoor ze verder kunnen met hun leven en hun kinderen gevrijwaard blijven van ongewenste spanning tussen de beide ouders?
Dan is Schipbreuk geslaagd dé opleiding voor u.

Lees meer

Opleiding van Konnektit partner BIP: Het onuitsprekelijk trauma - Leuven

15 en 16 november 2019

Soms wordt geaccepteerd dat prenatale en preverbale trauma's het kind op lange termijn kunnen beïnvloeden, maar tegelijkertijd zijn de meeste professionals nog steeds onzeker of het mogelijk is om daadwerkelijk toegang te krijgen tot deze herinneringen, omdat de kinderen zich dat 'niet kunnen herinneren' of 'er niet over kunnen spreken'.

In deze training wordt ingegaan op de theoretische en lange termijn impact van het leven met prenatale en preverbale trauma's en dissociatie bij kinderen. De nadruk van deze training zal echter vooral liggen op de toegang tot het prenatale en preverbal trauma en dissociatie en het behandelingsproces.

Lees meer

Konnektit
Moment

Q&A: De aansprakelijkheid van de hulpverlener - Gent

18 november 2019

Als hulpverlener kan je aansprakelijk gesteld worden voor schade die je cliënt oploopt. Om je hiertegen als zelfstandige te verzekeren, bestaat er de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, maar wat is dit precies? En hoe ver reikt die aansprakelijkheid? En hoe ver reikt jouw beroepsgeheim als je opgeroepen wordt door een onderzoeksrechter? Tijdens dit Konnektit moment staan Kenneth Rommens (Verzekeringen Soenen) & Tom Noyez (Advocatenkantoor Noyez) klaar om al je vragen hieromtrent te beantwoorden.

Lees meer

Masterclass jongerenveerkracht - Gent

22 november 2019

Sinds de publicatie van de schrijnende cijfers omtrent de mentale gezondheid en kwetsbaarheid bij jongeren, zijn er steeds meer mensen en organisaties die wensen aan de slag te gaan met de ‘JVK12’ en ‘JVK15’ Jongerenveerkrachtschalen voor respectievelijk de leeftijdsgroepen 12-14 en 15-18.  Dit kan zijn om een betere inschatting van iemands psychische draagkracht en kwetsbaarheid te kunnen maken, om een betere suïciderisicotaxatie te kunnen maken, of om betere adviezen voor preventie en/of herstel te kunnen bieden, en deze effecten nadien te kunnen opmeten. Voor deze mensen bieden we deze exclusieve Masterclass aan met Michael Portzky.

Lees meer

Inspiratiedag lichaamsgericht werken in therapie- en coachingcontext - Hansbeke ( VOLZET)

22 november 2019

Everybody has a story’. Een verhaal dat we vaak verwoorden vanuit ons hoofd. Maar wat als we ons lichaam het verhaal laten vertellen.

Want ‘Every body has a story too’. En het is net het lichaam die het denken, voelen en doen aanstuurt. Het lichaam heeft een eigen taal en bevat heel veel informatie over wie je bent en wat jij nodig hebt. Door met het lichaam te werken, groeit het zelfvertrouwen, wordt er minder gepiekerd en kunnen mensen beter om met spanningen veroorzaakt door angst en stress.

Benieuwd om in de taal van het lijf te duiken en te ontdekken wat lichaamsgericht werken voor jou en jouw cliënten kan betekenen ?

Kom dan naar deze inspiratiedag met Caroline Steensels.

Lees meer

Terugkomdag mentale veerkracht bij volwassenen - Gent

30 november 2019

Nam je in het verleden deel aan de masterclass mentale veerkracht bij volwassenen met Michael Portzky & heb je nood aan casuïstiekbespreking, dan is dit terugkommoment iets voor jou.

Lees meer

Ouderverstoting, hoe ga ik er mee aan de slag? - Gent

10 + 11 + 12 december 2019

Naar schatting 10% van de vaders en moeders raken na een scheiding het contact met hun kinderen kwijt. In deze 3 daagse opleiding gaat Sietske Dijkstra in op de problematiek van ouderverstoting. Je leert het herkennen en krijgt tools aangereikt om ermee aan de slag te gaan. Vanuit haar internationale expertise licht Sietske ook de internationale kennis omtrent ouderverstoting toe.

Lees meer

Supervisie voor bemiddelaars

14 januari 2020

Wie als familiaal bemiddelaar aan de slag is, ervaart dagdagelijks de complexiteit van deze job. De prachtige theoretische pistes blijken soms in de praktijk totaal niet aan te slaan. Je loopt vast in een gesprek, weet niet hoe je verder kan, botst op je eigen grenzen, emoties… Je raakt verward in het juridische kluwen of voelt je hier op zijn minst onzeker bij. Herkenbaar? Tijdens deze groepssupervisie krijg je de mogelijkheid om jouw ervaringen voor te leggen aan anderen, waaronder twee ervaren bemiddelaars, Grietkin Hoet en Annemie Heffinck die deze groepssupervisie begeleiden.

Lees meer

Hoe rouwen kinderen? - Gent

16 januari 2020

Wat antwoord je op vragen van kinderen zoals: “Waar is de overledene nu? Heb je kleren aan als je in de doodskist ligt? Waarom heeft God mijn broertje laten doodgaan?” Enzovoort. In deze opleiding biedt Lies Scaut je een blik op de leefwereld van kinderen en hoe je samen met hen op zoek kan gaan naar een werkwijze die bij hen past en waar zij hun emoties en verhalen in kwijt kunnen. 

Lees meer

Leren werken met poppetjes - Gent

20 januari 2020

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Tijdens deze opleiding neemt Ybe Casteleyn je mee in de wereld van opstellingen in het klein. Er worden technieken aangereikt om poppetjes in te zetten tijdens gesprekken met cliënten.

Lees meer

Jaaropleiding lichaamsgericht werken in therapie- en coachingcontext - Hansbeke

31 januari + 1 februari + 20 maart + 21 maart + 24 april + 25 april + 15 mei + 16 mei + 19 juni + 20 juni + 19 september + 24 oktober 2020

Everybody has a story’. Een verhaal dat we vaak verwoorden vanuit ons hoofd. Maar wat als we ons lichaam het verhaal laten vertellen.

Want ‘Every body has a story too’. En het is net het lichaam die het denken, voelen en doen aanstuurt. Het lichaam heeft een eigen taal en bevat heel veel informatie over wie je bent en wat jij nodig hebt. Door met het lichaam te werken, groeit het zelfvertrouwen, wordt er minder gepiekerd en kunnen mensen beter om met spanningen veroorzaakt door angst en stress.

Deze jaaropleiding is een vervolg op de inspiratiedag ‘Lichaamsgericht werken in therapie en coachingcontext’.

Deze opleiding bereidt je voor om lichaamswerk toe te passen binnen jouw huidige werkcontext. Het is een ervarings- en praktijkgerichte opleiding met een sterke theoretische kadering, aangevuld met vakliteratuur en - desgewenst - supervisie.

Letterlijk voeling krijgen met je lichaam en daardoor als therapeut, coach of zorgverlener er ten volle kunnen zijn voor jezelf en jouw cliënten, want ‘the body never lies’. Als je weet dat veel van onze communicatie non-verbaal verloopt, dan kan deze jaartraining een mooie aanvulling zijn op de door jou reeds gebruikte technieken.

 

Lees meer

Communiceren met visuele impact - Gent

3 februari 2020

Ben je op zoek naar een andere manier om presentaties, workshops, coachingsessies, trainingen of vergaderingen vorm te geven, dan is deze opleiding iets voor jou. Door middel van visualisatie leert Karl Mortier je met impact communiceren. En neen, je hoeft geen "tekentalent" te zijn om deze methodiek te kunnen toepassen.

Lees meer

Supervisie voor burn-out coaches - Gent

4 februari 2020

Tijdens deze supervisie is er tijd en ruimte om in te gaan op je vragen waarmee je geconfronteerd wordt in burn-outbegeleidingen en dit onder begeleiding van Regine Claeys.

Lees meer

Staat beroepsgeheim de samenwerking met andere professionals in de weg? - Gent

6 februari 2020

Binnen de welzijns- en gezondheidszorg bestaat een groeiende aandacht voor de problematiek van informatie-uitwisseling. In tijden waar de complexiteit binnen de zorgsector aanzienlijk toeneemt en samenwerking in het belang van de zorgverlening aan de cliënt een cruciale rol speelt, rijzen regelmatig vragen en onduidelijkheden over de omgang met vertrouwelijke informatie in het algemeen en de problematiek van het beroepsgeheim in het bijzonder. Tijdens deze opleiding biedt Sophie Vanassche naast een theoretisch kader ook de nodige vertaling naar de praktijk zodat de deelnemers een duidelijk kader krijgen aangereikt omtrent wat kan / niet kan in het samenwerken met andere disciplines.

 

Lees meer

Terugkomdag veilig werken met trauma - Gent

17 februari 2020

Nam je eerder deel aan de 3-daagse opleiding "veilig werken met trauma" of een gelijkaardige opleiding en wil je je verder verdiepen in trauma, dan is deze terugkomdag met Ybe Casteleyn iets voor jou.

Lees meer

Gezonde zelfzorg, ook voor jou als hulpverlener … - Gent

18 februari 2020 + 17 maart 2020

Als hulpverlener besteed je veel tijd en energie aan zorgen voor een ander. Door het veel zorgen voor anderen kan je ‘jezelf en wat jij nodig hebt’ uit het oog verliezen. Ben je innerlijk in balans of hol je jezelf voorbij? Hoe zorg je dat je in de juiste balans blijft? Wil je tijd maken om samen met collega’s hierover te reflecteren? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse met Regine Claeys.

Lees meer

Holistic Pulsing, een zachte vorm van lichaamswerk - Hansbeke

28 februari + 29 februari + 3 april + 4 april + 1 mei + 2 mei + 21 augustus 2020

Tijdens deze 7 daagse opleiding laat Caroline Steensels je aan den lijve kennismaken met Holistic pulsing. Dit is een zachte vorm van lichaamswerk waarbij je gekleed op een massagetafel gewiegd wordt. Door de ritmische bewegingen wordt het lichaam uitgenodigd tot diepe ontspanning en creëer je ruimte om (emotionele) blokkades los te laten. Het is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven aan je lichaam en alles wat er binnenin je leeft. Een behandelmethode die goed te combineren is met andere technieken en therapievormen. Het biedt ondersteuning bij bewustwording, ontspanning en groei. 

Lees meer

Supervisie voor bemiddelaars

10 maart 2020

Wie als familiaal bemiddelaar aan de slag is, ervaart dagdagelijks de complexiteit van deze job. De prachtige theoretische pistes blijken soms in de praktijk totaal niet aan te slaan. Je loopt vast in een gesprek, weet niet hoe je verder kan, botst op je eigen grenzen, emoties… Je raakt verward in het juridische kluwen of voelt je hier op zijn minst onzeker bij. Herkenbaar? Tijdens deze groepssupervisie krijg je de mogelijkheid om jouw ervaringen voor te leggen aan anderen, waaronder twee ervaren bemiddelaars, Grietkin Hoet en Annemie Heffinck die deze groepssupervisie begeleiden.

Lees meer

Maak kennis met de wereld van klankschalen - Ranst

13 + 14 maart 2020

Tijdens deze 2-daagse klankschaalworkshop krijgt de cursist een inleiding in de fascinerende wereld van de klankschalen. Andy Vanbeveren geeft jou de kans om met een 100-tal Tibetaanse klankschalen of ‘singing’ bowls te werken. 

Lees meer

Leren werken met poppetjes - Leuven

16 maart 2020

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Tijdens deze opleiding neemt Ybe Casteleyn je mee in de wereld van opstellingen in het klein. Er worden technieken aangereikt om poppetjes in te zetten tijdens gesprekken met cliënten.

Lees meer

Staat beroepsgeheim de samenwerking met andere professionals in de weg? - Leuven

21 april 2020

Binnen de welzijns- en gezondheidszorg bestaat een groeiende aandacht voor de problematiek van informatie-uitwisseling. In tijden waar de complexiteit binnen de zorgsector aanzienlijk toeneemt en samenwerking in het belang van de zorgverlening aan de cliënt een cruciale rol speelt, rijzen regelmatig vragen en onduidelijkheden over de omgang met vertrouwelijke informatie in het algemeen en de problematiek van het beroepsgeheim in het bijzonder. Tijdens deze opleiding biedt Sophie Vanassche naast een theoretisch kader ook de nodige vertaling naar de praktijk zodat de deelnemers een duidelijk kader krijgen aangereikt omtrent wat kan / niet kan in het samenwerken met andere disciplines.

Lees meer

Communiceren met visuele impact - Leuven

24 april 2020

Ben je op zoek naar een andere manier om presentaties, workshops, coachingsessies, trainingen of vergaderingen vorm te geven, dan is deze opleiding iets voor jou. Door middel van visualisatie leert Karl Mortier je met impact communiceren. En neen, je hoeft geen "tekentalent" te zijn om deze methodiek te kunnen toepassen.

Lees meer

Supervisie voor bemiddelaars

12 mei 2020

Wie als familiaal bemiddelaar aan de slag is, ervaart dagdagelijks de complexiteit van deze job. De prachtige theoretische pistes blijken soms in de praktijk totaal niet aan te slaan. Je loopt vast in een gesprek, weet niet hoe je verder kan, botst op je eigen grenzen, emoties… Je raakt verward in het juridische kluwen of voelt je hier op zijn minst onzeker bij. Herkenbaar? Tijdens deze groepssupervisie krijg je de mogelijkheid om jouw ervaringen voor te leggen aan anderen, waaronder twee ervaren bemiddelaars, Grietkin Hoet en Annemie Heffinck die deze groepssupervisie begeleiden.

Lees meer

Opleiding van Konnektit partner BIP: The art of EMDR 2020 - locatie nog te bepalen

29 mei tot en met 1 juni 2020

Retraite aangeboden door BIP waar de practitioners de kans geboden krijgen om in een veilige omgeving met persoonlijk materiaal aan de slag te gaan, waarbij voornamelijk gefocust wordt op de praktijk van de EMDR-therapie bij complex trauma, afwisselend in de rol van therapeut en cliënt.

Lees meer

Communiceren met visuele impact - Gent

15 juni 2020

Ben je op zoek naar een andere manier om presentaties, workshops, coachingsessies, trainingen of vergaderingen vorm te geven, dan is deze opleiding iets voor jou. Door middel van visualisatie leert Karl Mortier je met impact communiceren. En neen, je hoeft geen "tekentalent" te zijn om deze methodiek te kunnen toepassen.

Lees meer

Hoe rouwen kinderen? - Leuven

22 oktober 2020

Wat antwoord je op vragen van kinderen zoals: “Waar is de overledene nu? Heb je kleren aan als je in de doodskist ligt? Waarom heeft God mijn broertje laten doodgaan?” Enzovoort. In deze opleiding biedt Lies Scaut je een blik op de leefwereld van kinderen en hoe je samen met hen op zoek kan gaan naar een werkwijze die bij hen past en waar zij hun emoties en verhalen in kwijt kunnen. 

Lees meer

Maak kennis met de wereld van klankschalen - Torhout

13 + 14 november 2020

Tijdens deze 2-daagse klankschaalworkshop krijgt de cursist een inleiding in de fascinerende wereld van de klankschalen. Andy Vanbeveren geeft jou de kans om met een 100-tal Tibetaanse klankschalen of ‘singing’ bowls te werken. 

Lees meer

Supervisie

op aanvraag

Heb je nood aan reflectie?

Wil je leren van je werkervaringen en inzicht krijgen in je eigen (therapeutisch) handelen en de oorsprong hiervan?

Wil je zicht krijgen op de mechanismen van tegenoverdracht in het hulpverlenend proces?

Schrijf je dan in voor 1 van onze supervisies

 

Lees meer

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?