Inspiratiedag lichaamsgericht werken in coaching- en therapiecontext

29 maart 2022

Everybody has a story’. Een verhaal dat we vaak verwoorden vanuit ons hoofd. Maar wat als we ons lichaam het verhaal laten vertellen.

Want ‘Every body has a story too’. En het is net het lichaam die het denken, voelen en doen aanstuurt. Het lichaam heeft een eigen taal en bevat heel veel informatie over wie je bent en wat jij nodig hebt. Door met het lichaam te werken, groeit het zelfvertrouwen, wordt er minder gepiekerd en kunnen mensen beter om met spanningen veroorzaakt door angst en stress.

Benieuwd om in de taal van het lijf te duiken en te ontdekken wat lichaamsgericht werken voor jou en jouw cliënten kan betekenen ?

Kom dan naar deze inspiratiedag!

Inhoud

Je krijgt informatie over wat het is, wat deze manier van werken is, wat het doet in het kader van stress en spanning, hoe het aanvullend en ondersteunend kan werken in jouw therapie- of coachingcontext. Maar bovenal gaan we het be-leven!

Tijdens deze dag ga je via beweging, ademhaling en Holistic Pulsing (*) op ontdekking naar jouw natuurlijke beweging zodat jouw energie (terug) kan stromen en je (meer) beweeglijkheid krijgt in je leven of in dit van jouw cliënten.

(*) Holistic Pulsing is een zachte vorm van lichaamswerk waarbij je gekleed op een massagetafel gewiegd wordt. Door de ritmische bewegingen wordt het lichaam uitgenodigd tot diepe ontspanning en creëer je ruimte om (emotionele) blokkades los te laten. Het is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven aan je lichaam en alles wat er binnenin je leeft. Een behandelmethode die goed te combineren is met andere technieken en therapievormen. Het biedt ondersteuning bij bewustwording, ontspanning en groei. Een bijzonder gevoel om helemaal te mogen zijn.

Doelgroep

Deze dag is gericht naar coaches, therapeuten en zorgverleners in het werkveld. Het is een inspiratiedag waarbij je geprikkeld wordt en technieken aangeboden krijgt om direct mee aan de slag te gaan. Het is een belevingsdag met theoretische kadering. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in deze vorm van lichaamsgericht werken. Je leert enkele basistechnieken toepassen en je ontdekt hoe is hoe het is om te pulsen en gepulst te worden.

Opleider

Caroline Steensels is master in de psychologische en pedagogische wetenschappen. Daarnaast is ze relaxatiecoach, hartcoherentie coach, holistic pulsing coach en creatief therapeut. Ze heeft een eigen praktijk "Mola Movado" waar je terecht kan voor ontspanning, groei en zelfontplooiing.

Mola Movado is gegroeid uit een passie voor mensen, de zachtheid en veiligheid waar mensen naar op zoek zijn en de nood aan een plek om tot rust te komen. Even onthaasten in deze drukke tijden, niet enkel met je hoofd maar ook met je lichaam. Bij Mola Movado word je letterlijk en figuurlijk zacht in beweging gebracht via Holistic Pulsing,  Hartcoherentie en andere technieken uit de relaxatie-, trauma- en creatieve therapie. Je leert (terug) voelen en luisteren naar je lichaam. Ik bied ervarings- en belevingssessies aan, weinig praatsessies, omdat praten maar een beperkt effect heeft en ons lichaam zoveel te vertellen heeft. Every-body has a story !

Wanneer?

29 maart 2022 van 9u30 tot 16u30

Waar?

Mola Movado, Katelijnestraat 111 , 8000 Brugge 

Investering?

Voor deze opleiding kan je genieten van 30% subsidies via de KMO-portefeuille (**)

 

  zonder KMO-portefeuille (*)

met KMO-portefeuille (*)

btw
basisprijs 185,00 euro 129,50 euro 38,85 euro
Konnektit basic leden 175,75 euro 123,03 euro 36,91 euro
Konnektit plus leden  166,50 euro 116,55 euro 34,97 euro
Konnektit premium leden  157,25 euro 110,08 euro 33,02 euro

 

(*) bedrag excl btw

Koffie / thee / water / cursus / lunch inbegrepen

(**) Deze opleiding valt onder de categorie "diensten gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid". Dit betekent dat enkel erkende medische beroepen, de paramedische beroepen (zoals erkend bij het koninklijk besluit van 2 juli 2009 tot vaststelling van de lijst van de paramedische beroepen) en de niet-conventionele praktijken (zoals erkend bij de wet van 29 april 1999 inzake de geneeskunde, artsenijbereidkunde, de kinesitherapie, de verpleegkunde en de paramedische beroepen), zijnde de homeopathie, de chiropraxie, de osteopathie en de acupunctuur in aanmerking komen voor subsididies via de KMO-portefeuille voor deze opleiding. De psychotherapeuten met verworven rechten behoren in dit kader ook tot de beroepsgroepen die in aanmerking komen voor KMO-portefeuille.

Konnektit is geregistreerd bij het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse Overheid als dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Onze gegevens:

-           Registratienummer: DV.O229322

-           Dienstverlener: Konnekt-it Comm.V.

-           Pijler: Opleiding

-           Domein: Algemeen Domein

Praktische informatie

  • Bij onvoldoende deelnemers behouden wij ons het recht om deze opleiding te annuleren
  • Heb je vragen of ervaar je problemen bij het inschrijven, aarzel niet om mij te bellen of mailen.

 

Inschrijven

Persoonlijk

*
*
Straat *
Nummer *
Postcode *
Gemeente *
*
*

Werk

*
Straat *
Nummer *
Postcode *
Gemeente *
*
*
*
* (vul n.v.t. in indien niet van toepassing)

Wil je op de hoogte blijven
van onze opleidingen,
blogs en tips ontvangen?

We beheren jouw gegevens conform onze privacyverklaring

Vragen?

Konnektit

Sonja Delbeecke
GSM 0496 50 56 65
Email sonja@konnektit.be

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier