Opleidingen in Antwerpen

KMO-portefeuille

Ontdek alle opleidingen en Konnektit momenten aangeboden door Konnektit.

Filter

Konnektit
Moment

Het verhaal achter een abortus - Wijnegem

5 februari 2020

Tijdens dit Konnektit verhaal staan we stil bij de impact van een abortus op iemand leven. Nu de abortuswet terug in het nieuws is, staat Liesbet Van Hende stil bij de betekenis van een abortus en hoe je cliënten in dit proces kan begeleiden.

Lees meer

Maak kennis met de wereld van klankschalen - Ranst

13 + 14 maart 2020

Tijdens deze 2-daagse klankschaalworkshop krijgt de cursist een inleiding in de fascinerende wereld van de klankschalen. Andy Vanbeveren geeft jou de kans om met een 100-tal Tibetaanse klankschalen of ‘singing’ bowls te werken. 

Lees meer

Konnektit
Moment

Start to blog - Wijnegem

25 maart 2020

Bloggen is een manier om jouw expertise als hulpverlener in de kijker te zetten zonder dat dit overkomt als een reclameboodschap. Maar hoe pak je dit aan? Waarover kan je schrijven? Op deze en vele andere vragen geeft Lies Tielemans een antwoord op dit Konnektit moment.

Lees meer

Konnektit
Moment

De kracht van de ambacht van psychotherapie verbinden met innovatieve technologie - Wijnegem

29 april 2020

Tijdens dit Konnektit moment stelt Nele Stinckens QIT-online voor. Qit-online is een alles-in-één platform dat beantwoordt aan de behoeften die hulpverleners in hun dagelijkse praktijk ervaren. Meer details volgen later.

Lees meer

Konnektit
Moment

Omgaan met levend verlies - Wijnegem

20 mei 2020

Tijdens dit Konnektit moment vertelt Gerd Claes meer over levend verlies. Details volgen later

Lees meer

Schipbreuk geslaagd - Wijnegem

2 + 3 + 4 december 2020

1 op 3 relaties eindigt in een scheiding en een deel daarvan wordt een vechtscheiding. In dergelijke situaties verliezen ouders daarbij regelmatig het belang van hun kinderen uit het oog en staan ze continu in de vechtstand.

Hebt u behoefte aan een methodiek om ex-partners weer in een goede balans te brengen waardoor ze verder kunnen met hun leven en hun kinderen gevrijwaard blijven van ongewenste spanning tussen de beide ouders? Dan is Schipbreuk geslaagd dé opleiding voor u. Leoniek Van der Maarel en Tineke Rodenburg maken je wegwijs in de verlies- en conflictaspecten die gepaard gaan met een scheiding.

Lees meer

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier