Opleidingen in Limburg

KMO-portefeuille

Ontdek alle opleidingen en Konnektit momenten aangeboden door Konnektit.

Filter

Konnektit
Moment

Maak kennis met Resett - Lummen

29 januari 2020

Werk jij regelmatig met jongeren / volwassenen met hoogbegaafdheid AD(H)D, ASS of HSP en ben je op zoek naar een manier om hun zelfinzicht te verhogen, hun zelfvertrouwen te versterken, hun talenten te (her)ontdekken, ... dan is een samenwerking met Resett mogelijks hetgeen je zoekt. Tijdens dit Konnektit moment komt Liesbet Joris er meer over vertellen.

Lees meer

Konnektit
Moment

Start to blog - Lummen

12 februari 2020

Bloggen is een manier om jouw expertise als hulpverlener in de kijker te zetten zonder dat dit overkomt als een reclameboodschap. Maar hoe pak je dit aan? Waarover kan je schrijven? Op deze en vele andere vragen geeft Lies Tielemans een antwoord op dit Konnektit moment.

Lees meer

Konnektit
Moment

Aan de slag met mailing - Lummen

11 maart 2020

Bij het woord email marketing denk je misschien als eerste aan spam-mails. Aan mails die je vooral willen overtuigen om iets te kopen. Gelukkig kan het het ook anders. Lenie Verhelst neemt je tijdens dit Konnektit moment graag mee in een verhaal van authentieke marketing. 

Lees meer

Konnektit
Moment

De kracht van de ambacht van psychotherapie verbinden met innovatieve technologie - Lummen

13 mei 2020

Tijdens dit Konnektit moment stelt Nele Stinckens QIT-online voor. Qit-online is een alles-in-één platform dat beantwoordt aan de behoeften die hulpverleners in hun dagelijkse praktijk ervaren. Meer details volgen later.

Lees meer

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier