Opleidingen in West-Vlaanderen

KMO-portefeuille

Ontdek alle opleidingen en Konnektit momenten aangeboden door Konnektit.

Filter

Konnektit
Moment

Maak jezelf zichtbaar en neem deel aan een beurs - Wevelgem

3 februari 2020

Een beurs is een fantastische mogelijkheid om jouw praktijk te promoten bij het grote publiek. Op geen enkele andere plaats komen cliënten, doorverwijzers, ... zomaar spontaan voorbij jouw deur gewandeld. Het is echter voor velen onbekend terrein, bijgevolg vertellen Caroline Schelpe & Youri Ghesquiere je tijdens dit Konnektit moment meer over het Health & Happinezz evenement en hoe je hieraan kan deelnemen met succes.

Lees meer

Konnektit
Moment

Dialectische Gedragstherapie in de praktijk - Wevelgem

2 maart 2020

Werk jij regelmatig met mensen die doorheen hun levensloop gedragspatronen ontwikkeld hebben die hen snel helpen om hun emoties te reguleren maar de op lange termijn schadelijk blijken te zijn voor zichzelf of hun omgeving en wil je weten hoe dialectische gedragstherapie hierbij kan helpen? Kom dan naar dit Konnektit moment met Katrien Bruneel.

Lees meer

Vervolgopleiding 2 psychodrama - Pittem

3 en 24 april / 22 en 29 mei / 5, 12 en 26 juni 2020

Volgde je reeds de vervolgopleiding 1 en wil je verder inzicht verwerken in groeps(therapeutische) processen en psychodramatechnieken leren toepassen. Dan is deze vervolgopleiding met Moira Verhofstadt iets voor jou.

Lees meer

Konnektit
Moment

Het rouw- en verliescafé - Wevelgem

20 april 2020

In 2018 opende de vzw Rouw- en verliescafé Vlaanderen haar deuren. Tijdens dit Konnektit moment vertellen Karin Verheyen en Lut Van Schoors hoe ze via de cafés een laagdrempelige ontmoetingsplek aanbieden voor iedereen die een verlies meemaakte én voor hun omgeving.

Lees meer

Konnektit
Moment

Maak kennis met de 5 ritmes - Izegem

11 mei 2020

De 5Ritmes® is een vorm van actieve bewegingsmediatie. Het werd ontwikkeld in Amerika door Gabrielle Roth (2012).  Deze bewegingsvorm brengt je dichter bij jezelf, door je te helpen helemaal in je lijf te komen. Het is een oefening in vloeiend blijven (ademen en bewegen) met wat er is. Het is een uitnodiging om steeds weer te gronden, om te bewegen en bewogen te worden.  De 5Ritmes® is geen therapievorm maar kan wel ondersteunend zijn in het herstelproces.  In deze introductie biedt Stefanie Maddens je de kans om op een actieve manier deze vorm te ontdekken.

Lees meer

Maak kennis met de wereld van klankschalen - Torhout

13 + 14 november 2020

Tijdens deze 2-daagse klankschaalworkshop krijgt de cursist een inleiding in de fascinerende wereld van de klankschalen. Andy Vanbeveren geeft jou de kans om met een 100-tal Tibetaanse klankschalen of ‘singing’ bowls te werken. 

Lees meer

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier