Voor bedrijven

Iedereen maakt in zijn leven wel eens een moeilijke periode door. Je piekert veel, je bent vaker boos, je voelt je onzeker, je hebt weinig energie … Dit kan verschillende redenen hebben: identiteitsvragen, depressie, relatieproblemen, stress, burn-out, echtscheiding, gebrek aan zelfvertrouwen, verlieservaringen, trauma’s, financiële zorgen …

Als bedrijfsleider of hr-verantwoordelijke merk je vaak dat er wat scheelt bij jouw medewerkers, maar je kent niet altijd de oorzaak.

Je wil hen wel helpen, maar hoe? 

Konnektit kan jou hierin ondersteunen.

Wij bieden professionele hulp aan jouw medewerkers die voor jou als werkgever best betaalbaar is.

Waarom Konnektit?

Konnektit is een netwerk van meer dan 300 zelfstandige hulpverleners die actief zijn op het vlak van geestelijke gezondheidszorg en dit in de ruimste betekenis van het woord. Zowel psychologen, psychotherapeutes, orthopedagogen, seksuologen, stress- en burn-outcoaches, loopbaancoaches als bemiddelaars maken deel uit van ons netwerk. Je vindt ze over heel Vlaanderen.

Ieder lid van het netwerk werd gescreend op basis van diploma en ervaring. Hun profielen vind je op www.ikzoekhulp.be. 

Samen met Konnektit kan je zorg dragen voor jouw medewerkers

Bied jouw medewerkers de mogelijkheid om beroep te doen op één van de hulpverleners uit ons netwerk. Jij toont hen dat je begaan bent en kan hen hierbij financieel ondersteunen. Jij bepaalt zelf het aantal sessies die je financiert (3 - 5 - 10). Wil jouw medewerker meer sessies, dan kan dit op zijn eigen kosten.

Als werkgever heb je hen op weg gezet om hun problemen aan te pakken en dat zal in de meeste gevallen echt geapprecieerd worden.

Een bedrijf dat oog heeft voor de gezondheid en het welzijn van zijn team scoort een hogere werknemerstevredenheid. De medewerkers zijn meer gemotiveerd, loyaler en productiever. Het werkverzuim neemt af, de werkrelaties verbeteren en er wordt efficiënter gewerkt.’

Wij zorgen voor een zorgaanbod op maat.
Geen dure contracten.
Jij betaalt enkel de sessies die effectief ingepland worden.

Dit is een uniek aanbod in België, interessant voor iedere kmo.

Workshops

Naast het individuele aanbod kan je als werkgever er ook voor kiezen om workshops in groep aan te bieden. Lees hier meer

Een partnership met Konnektit

Sereni was het eerste bedrijf die een partnership met Konnektit afsloot en zo hun medewerkers de mogelijkheid biedt om beroep te doen op het netwerk als een medewerker nood heeft aan psychische begeleiding. Ook Redpencil biedt ondertussen deze ondersteuning aan aan hun medewerkers. 

 

Voor meer informatie

Wil jij ook jouw medewerkers ondersteunen en spreekt dit aanbod van Konnektit jou aan? Neem dan contact op met mij voor meer informatie.

Sonja Delbeecke

sonja@konnektit.be

0496 50 56 65

 

 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier