Evi Evenepoel

lid sinds september 2020

Toen ik als coach opstartte in bijberoep begin 2020, kwam plots de eerste lockdown. Daar ging mijn praktijk. Tijdens de daarop volgende maanden leerde ik Sonja en Konnektit steeds beter kennen. Toen ik in september eindelijk op kruissnelheid kwam met mijn praktijk, heb ik me lid gemaakt. Ik heb er nog geen minuut spijt van. Sonja is de slagzin ‘Zorgen voor zorgers’ echt waard. Ik ben een coach en heb echt geen kaas gegeten van administratie en wetgeving. Ook al heb ik dit ook nodig om mijn praktijk te runnen.
Sonja gaat op zoek naar antwoorden op alle vragen van de leden. Een mail beantwoorden is haar niet te veel. Ze heeft al verschillende malen haar nek uitgestoken voor ons. Zeker bij de coronamaatregelen. Mochten we onze praktijk blijven uitoefenen of niet? Ik weet dat haar advies correct is, en dat is een grote geruststelling. Als lid kan ik ook genieten van de extra zichtbaarheid die Konnektit ons geeft op www.ikzoekhulp.be. Ik voel me niet alleen als coach, maar heb ondertussen al een mooi netwerk van collega’s opgebouwd. Dank je wel Sonja. Ik ben trots om een lid van Konnektit te zijn.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.