Fatiha Attaeb

lid sinds oktober 2018

Als hulpverlener lid worden van Konnekit is een bijzonder grote meerwaarde. Konnektit staat voor zorgen voor zorgers. En dat kan je echt letterlijk nemen. Er wordt gezorgd voor zorgers. Je kan bij Konnektit steeds terecht met zeer uiteenlopende vragen, over jezelf, over casussen, over het wettelijk kader en nog veel veel meer.

Sonja probeert steeds een antwoord op je hulpvraag te formulieren, weet ze het niet meteen, dan zoekt ze het uit. Ze heeft mij nog nooit teleurgesteld. Zelfs als ze in een automatisch antwoord leest dat je even out bent, wordt gepolst naar hoe het met je gaat. De verbondenheid met andere hulpverleners binnen het netwerk is goud waard. Ook daar heeft Sonja gezorgd voor een mooie opdeling in de Sillo app. Daar kunnen op een veilige manier gerichte vragen worden gesteld, doorverwijscontacten worden bekomen en raad worden gevraagd. Ik noem mijn lidgeld bij Konnektit de meest waardevolle investering per jaar.

 

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.