Liesbet Lippens

lid sinds oktober 2018

Ik was al van in het begin lid van Konnektit. Het idee dat er iemand was die echt zorgt voor zorgers, sprak me wel aan. En dat heb ik heel snel ervaren.
Ik ben al enkele jaren psychotherapeut. Het is een mooi beroep, maar soms ook eenzaam. Zorgen voor mijn cliënten, daar haal ik energie uit, maar niet uit administratieve en wettelijke zaken die bij ons beroep horen.
Wanneer ik iets niet weet, dan zoek ik het op www.konnektit.be . Meestal vind ik snel wat ik nodig heb. Is dit niet zo is, dan stuur ik een mail naar Sonja en zij bezorgt mij de link naar de webpagina’s waar alles opstaat. Ook wanneer ik vastzat in een case ivm beroepsgeheim, kon ik bij Sonja terecht. Ze luistert, hielp me om het helder te krijgen en ik kreeg de link naar de juiste juridische info.
Wekelijks sta ik in contact met Konnektit via de website, via de nieuwsbrieven… Voor mij is mijn lidmaatschap een soort rode draad in mijn praktijk. 

Het is echt een voordeel dat Sonja ook nog een eigen praktijk heeft.
Sonja voelt echt aan wat er leeft op het werkveld en weet wat belangrijk is om met haar leden te delen. Ze verwoordt het allemaal zo goed, maar blijft wel objectief. En het gaat verder dan informeren alleen. Ze steekt echt haar nek voor haar leden uit. Volgens mijn beleving is zij de eerste die het gesprek durft aangaan met hogere instanties zonder in ‘belangentoestanden’ verzeild te geraken.
Zelf mocht ik voor Konnektit al een webinar over EFT geven. Spannend, want heel de technische kant van een webinar boezemde me angst in. Sonja was er heel de tijd als steun, ze regelde de techniek en ik kon mij focussen op mijn boodschap. Ik zou zo nog een webinar geven.
Ik weet dat ik kan connecteren met collega’s via de konnektit cafés, maar dat heb ik op dit moment nog niet gedaan. Wat ik wel enorm apprecieer is dat de database van de leden altijd up-to-date is. Het is duidelijk, overzichtelijk en ik heb zo toch al cliënten kunnen doorverwijzen naar andere leden.
Ik weet dat ik er niet alleen voor sta en dat alleen al is een geruststelling. Het geeft me een veilig gevoel. Ik kan me focussen op mijn praktijk en als er iets belangrijks is wat ik moet weten, dan ben ik er gerust in dat Sonja het ons zal vertellen.
Weet je, als er een ‘Sonjafanclub’ zou bestaan, dan werd ik onmiddellijk lid.
Wat zij doet voor haar leden is goud waard.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.