Kitty Van der Smissen

lid sinds maart 2021

Ik ben sinds begin 2021 lid, maar ik kende Konnektit al veel langer via de vele berichten op sociale media. Het leek me interessant om hier bij te horen, ik sprak mijn collega’s hierover aan en op hun aanraden werd ik lid. En… dat heb ik me nog niet beklaagd.
 
Sonja informeert haar leden over de dingen waar ik liever niet mee bezig ben, maar toch moet weten. Ze bespaart me heel wat opzoekingswerk en ik weet dat de informatie die ze doorgeeft altijd heel betrouwbaar is.
 
In de periode dat ik de overstap maakte naar fulltime zelfstandige maakten de vele blogs op www.konnektit.be en de info in de infotheek me wegwijs in het administratieve kluwen dat met deze overstap gepaard ging. Het hielp mij ook om te leren denken als een ondernemer.
 
Ik vind het fijn dat ik als lid korting krijg bij de vele interessante opleidingen en dat ik gratis mag deelnemen aan Konnektit momenten.
 
Dankzij Sonja hebben mijn collega en ik trouwens al de kans gekregen om een webinar te geven.
 
Wat ik ook enorm apprecieer aan Sonja is dat ze de kwaliteit van haar leden vooropstelt. Niet iedereen die zich coach of therapeut noemt, mag toetreden.
Ze komt ook echt voor ons op.
 
Ik weet dat ik mag vertrouwen op Konnektit wanneer er iets verandert of wanneer er iets nieuws is gestemd dat belangrijk voor ons is. Sonja zal het ons zeker laten weten.
 
Ik vraag me soms af waarom was ik nog niet vroeger lid werd.
Mijn lidmaatschap heb ik uit de vele aanmeldingen op www.ikzoekhulp.be alleszins al dubbel en dik terugverdiend.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.