Katrien Bruneel

lid sinds januari 2019

Ik ben al sinds 2019 lid van Konnektit. In het begin was het enkel om mijn praktijk op zo veel mogelijk platformen bekend te maken. Maar ik ondervond snel dat lid zijn van Konnektit veel meer is dan een platform waar ik op gevonden kan worden.
Dankzij Sonja ben ik altijd mee met alles wat nodig is om mijn praktijk op een correcte manier te runnen. Ze heeft me al veel opzoekingswerk bespaard, zeker vorig jaar tijdens de lockdown. Ik denk dat de leden de eersten waren die echt wisten wat kon en wat niet kon. Een meerwaarde.
De aanmeldingen voor mijn praktijk via het platform www.ikzoekhulp.be groeien trouwens mooi aan.
Door Konnektit sta ik ook in contact met collega-therapeuten. Ik ontmoet ze op opleidingen en op Konnektit momenten. Hierdoor leer ik hen beter kennen en weet ik ook naar wie ik cliënten kan doorverwijzen voor specifieke hulpvragen.
Wat me iedere keer verbaast aan Sonja is dat ze alle leden goed kent en perfect weet wie welke specialiteit heeft. Sonja heeft het druk, maar toch krijg ik altijd heel snel antwoord op mijn vragen.
Door het lidmaatschap hebben we ook toegang tot de partners van Konnektit. Zo werd ik heel goed geholpen bij de opstart van mijn groepspraktijk voor alle juridische zaken, ik wist direct welke verzekeringen er nodig waren, wat er in de contracten moest staan … De partners kennen onze sector goed, en dat voel je.
Ook al groeit het ledenaantal bijna dagelijks, toch heb ik niet het gevoel dat ik een nummer ben. Sonja zorgt ervoor dat het persoonlijk contact er altijd is.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.