Kristel Binnemans

lid sinds mei 2020

Ik ben lid van Konnektit sinds de eerste coronagolf in 2020. Toen genoot ik vooral van de informatie die Sonja verzamelde. Het had anders een heuse zoektocht geweest. Wat zij deelde met ons, daar kon ik op rekenen, het was onderbouwd gefundeerd én correct. Ondertussen heb ik zelfs een upgrade van mijn lidmaatschap genomen. Gewoon omdat ik het lidmaatschap zo waardevol vind.
Ik ben coach en voor coaches is er geen wettelijk kader voorzien. Bij Konnektit kan ik mijn ei kwijt, ik kan er verbinden met anderen en het helpt me om me minder eenzaam te voelen als zelfstandige.
Wat ik enorm apprecieer is dat Sonja selectief is voor haar leden, niet iedereen komt er in. Enkel leden die door opleiding en ervaring hun plek veroverd hebben.
Trots dat ik er ook bij hoor, tussen al de therapeuten en de psychologen.
De opleidingen die ze organiseert, hebben van mij ook al een betere ondernemer gemaakt. Ik heb geleerd dat ik echt wel wat meer waard ben dan dat ik dacht. Als ik kwaliteit lever, dan mag ik hier ook voor vergoed worden, en dat is een heel belangrijk inzicht die ik dankzij mijn lidmaatschap heb gekregen.
Ik voel me goed bij Sonja en het Konnektit netwerk.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.