Wendi Winnelinckx

lid sinds december 2021

Ik vind juridische ondersteuning en heldere informatie heel belangrijk. Dat zijn 2 zaken die in het Konnektit netwerk degelijk voor handen zijn.


Voor mij is autonomie heel belangrijk.
Gezien mijn achtergrond als getuige van jehovah (waar ik niet echt een eigen mening kon hebben die anders was dan wat de groep leert) is in groep functioneren vaak een uitdaging voor mij.


Lid zijn van Konnektit betekent voor mij, deel kunnen uitmaken van een professioneel netwerk waarin ik mijn eigenheid kan bewaren.
Hoewel elk werkt in de eigen praktijk is er door de vele contactmomenten (online, webinars, via mail, berichten,..., opleiding) die mogelijk zijn en
waar je vrij in bent om al dan niet aan deel te nemen, een teamgevoel. 

Verder vind ik in elk netwerk of elke groep waarin ik functioneer het persoonlijk contact met degene die de inspirator is heel belangrijk. 

Bij Konnektit is verschil van mening mogelijk met respect voor ieders deskundigheid. Communicatievaardigheid inzetten en kijken naar wat verbindt,
worden geleefd. 

Er wordt veel inspanning gedaan om zichtbaarheid op een degelijke manier te vergroten. Die inspanningen lonen. Mensen die hulp zoeken, vinden ook een hulpverlener die matcht. 

Zowel vertrouwde en bekende als meer onbekende methodieken in de hulpverlening komen aan bod in het Konnektit netwerk. 

Degelijkheid staat voorop. De variatie spreekt aan en verruimt mijn hulpverlenersblik en eigen expertise. 

Konnektit werkt!

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.