Heidi Nauwynck

lid sinds augustus 2018

Ik ben blij dat ik lid ben van Konnektit. Ikzelf ben bachelor van opleiding en ondervond dat het als therapeut niet evident was om op te boksen tegen collega’s die een masteropleiding volgden. Sonja is de enige persoon die ook ons op de kaart heeft gezet en dat apprecieer ik enorm. Haar leden hebben verschillende achtergronden, ze worden goed gescreend (en maar goed ook), maar zo kom je in een zeer gedifferentieerde groep terecht. De opleidingen zijn ook heel interessant.
Wat zij tijdens heel de coronaperiode deed voor haar leden is onvoorstelbaar. Ze bezorgde ons de correcte informatie die we nodig hadden, zelfs met de linken naar bepaalde  documenten… gewoon klikken en invullen. Ze was zelfs sneller dan mijn boekhouder. Wat zij verspreidt, is altijd heel goed onderbouwd. Geen holle woorden, maar heel concreet én correct. Bij Sonja kan ik terecht met vragen, zij zal nadien haar uiterste best doen om iemand uit haar netwerk te zoeken die me kan helpen. Die ‘doenersmentaliteit’ vind ik geweldig. Sonja verdient terecht heel veel pluimen op haar Konnektit hoed.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.