Caroline Steensels

lid sinds februari 2018

Ik ben lid van het eerste uur. Toen Sonja Delbeecke startte met Konnektit had ik er onmiddellijk een goed gevoel bij. Dit kon wel eens een grote meerwaarde voor mezelf en mijn praktijk worden. En dat is ook zo gebleken. Bij Konnektit maakt het niet uit of je psycholoog, therapeut of bemiddelaar bent. Zolang je de nodige expertise kan aantonen kan je lid worden. 
Konnektit is voor mij een netwerk waar ik terecht kan met mijn vragen. Want geef toe, als therapeut is het vaak eenzaam. Sonja is er voor haar leden. Ze staat hen bij met raad en daad. Haar enorme netwerk zorgt ervoor dat ze bij de juiste personen terecht kan om haar leden te ondersteunen. Zij zal pas belangrijke informatie delen wanneer die gecheckt én gefundeerd is. Tijdens de twee lockdowns heeft zij bijvoorbeeld alle onduidelijkheid weggewerkt wie nu wel of niet mocht zijn praktijk open houden. De cliënt staat in alles centraal. Hoe vaak maak je niet mee dat jij niet de geschikte partner bent om de probleemvraag van je cliënt op te lossen? Wedden dat je bij een collega uit het Konnektit netwerk terecht kan. Eén telefoontje naar Sonja is meestal voldoende.
Tijdens de Konnektit momenten die verschillende keren per jaar georganiseerd worden, verbindt zij haar leden rond een specifiek thema. Een sessie met een boeiend onderwerp waarbij we ons kunnen voeden met connectiemomenten achteraf. Bij Konnektit kan je ook opleidingen volgen. Vaak zijn ze laagdrempelig en kort zodat je kan proeven van een bepaalde vorm van therapie of onderwerp zonder dat je je al dient te engageren voor een langdurige cursus. Nadien is het aan de deelnemer om te bepalen of je je in de materie wil verdiepen. Zo organiseerde ik in samenwerking met Konnektit enkele inspiratiedagen rond lichaamsgericht werken. Wie nadien besliste om hier verder mee te gaan, kon deelnemen aan een 7 daagse opleiding of de jaaropleiding.
Ik vind bij Sonja een klankbord, ik voel me gesteund en ik ben al verschillende malen uit mijn comfortzone gehaald. Nooit gedacht dat er in de bedrijfswereld ook een plek voor mijn praktijk was weggelegd. Hoe ik hiermee omga, heb ik van Sonja geleerd. Zij is een echte ondernemer die van haar leden ook ondernemers maakt. Mijn lidmaatschap is heel waardevol en ik ben blij dat dit netwerk dagelijks groeit. Hoe meer leden, hoe meer verbinding mogelijk.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.