Over Konnektit

Sonja Delbeecke

 

In onze complexe samenleving is het belangrijk om samen te werken met anderen om zo je cliënt optimaal te helpen. Door de overvloed aan informatie is het soms moeilijk om te vinden wie en wat je zoekt. Daarom heb ik Konnektit opgericht.

Ik heb zelf ruim 20 jaar ervaring als hulpverlener in verschillende contexten en ken het belang van een goed netwerk. Verbinden & versterken is dan ook het motto van Konnektit. Ik geloof er nl. niet in dat 1 beroepsgroep of 1 stroming de waarheid in pacht heeft. 

Zelfstandige zorgers verbind ik met andere professionelen, o.a. via de Konnektit Community, onze gesloten facebookgroep, onze opleidingende Konnektit momenten, maar ook via de website ikzoekhulp.be

Konnektit investeert in het versterken van zelfstandige zorgers.

Vaak zijn zelfstandige zorgers solo-ondernemers die weinig aandacht besteden aan de aspecten die verbonden zijn met het ondernemerschap. Ik ondersteun jou als zelfstandige zorger hierbij.

Of het nu gaat om de toepassing van GDPR, het uitbouwen van een rendabele praktijk, de overstap maken van bij- naar hoofdberoep, het afsluiten van de juiste verzekeringen, informatie op maat m.b.t. de steunmaatregelen naar aanleiding van de coronamaatregelen of andere zaken gerelateerd aan het zelfstandige zijn ... Bij Konnektit kan je terecht met al jouw vragen en bied ik de nodige ondersteuning aan. Mijn baseline is dan ook voor zorgers van zorgers.

Ik hecht belang aan kwaliteit en bijgevolg zet ik ook in op opleidingen die je helpen om professioneel te groeien. Ik werk hiervoor samen met experten.

Vanuit Konnektit bied ik met andere woorden een totaal service aan voor de zelfstandige zorgers. Op die manier wil ik met het Konnektit netwerk een bijdrage leveren aan kwalitatieve hulpverlening.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier