Wij ondersteunen zelfstandige hulpverleners die actief zijn in de geestelijke gezondheidszorg van A tot Z
Wij zorgen voor jou door je goed te informeren en je te helpen bij alle aspecten waar je als zelfstandig hulpverlener mee geconfronteerd wordt...
Wij wijzen hulpzoekenden en doorverwijzers de weg naar professionele hulp via ons multidisciplinair netwerk

Waarom kiezen voor Konnektit?

 

  • Persoonlijke service door Sonja en haar team
  • Zorg voor zorgers staat centraal
  • Deskundig advies en correcte informatie
  • Je maakt deel uit van een multidisciplinair netwerk
Respectvol samenwerken in de sociale sector, een illusie?

"Wij zijn beter dan zij". Om de x aantal tijd wordt deze boodschap in de media verspreid. Is het dan echt een illusie om in de sociale sector te streven naar  multidisciplinaire samenwerking met respect voor ieders expertise?

Ken je de regels om onbetaalde facturen bij cliënten te innen?

Het innen van een onbetaalde factuur bij een cliënt gaat steeds gepaard met extra kosten. De wetgever heeft het innen van deze kosten aan strengere voorwaarden onderworpen. Dit kan betekenen dat je je algemene voorwaarden moet aanpassen. In deze blog geef ik een overzicht van de wijzigingen die vanaf 1 september 2023 van toepassing zijn.

Konnektit blogt
Lees meer
ONLINE KONNEKTIT MOMENT: Zelf boekhouden voor zorgprofessionals
28/05/2024

Wil je zelf jouw boekhouding doen en ben je op zoek naar een tool die jou hierbij kan helpen? Schrijf je dan in voor dit Konnektit moment en maak kennis met Dexxter.

ONLINE: Op weg naar een rendabele praktijk
12/09/2024

Veel collega’s leven met het idee dat het niet mogelijk is om genoeg te verdienen als zelfstandig hulpverlener. In deze workshop neemt Sonja Delbeecke je mee op weg naar een rendabele praktijk.

In de kijker
Lees meer

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.