Wij zijn hét aanspreekpunt voor zorgers die actief zijn in de geestelijke gezondheidszorg
Wij zorgen voor jou door je goed te informeren en je te helpen bij alle aspecten waar je als (zelfstandig) hulpverlener mee geconfronteerd wordt...
Wij wijzen hulpzoekenden en doorverwijzers de weg naar professionele hulp via ons multidisciplinair netwerk

Waarom kiezen voor Konnektit?

 

  • Persoonlijke service door Sonja en haar team
  • Zorg voor zorgers staat centraal
  • Deskundig advies en correcte informatie
  • Je maakt deel uit van een multidisciplinair netwerk
Ken je de regels om onbetaalde facturen bij cliënten te innen?

Het innen van een onbetaalde factuur bij een cliënt gaat steeds gepaard met extra kosten. De wetgever heeft het innen van deze kosten aan strengere voorwaarden onderworpen. Dit kan betekenen dat je je algemene voorwaarden moet aanpassen. In deze blog geef ik een overzicht van de wijzigingen die vanaf 1 september 2023 van toepassing zijn.

Maak jij je schuldig aan dichotomie?

Je huurt een ruimte in een groepspraktijk en dient hiervoor een bijdrage te betalen à rato van 20% van de omzet van de afgelopen maand. Mag een vergoeding op deze manier berekend worden? Het antwoord lees je in deze blog

Konnektit blogt
Lees meer
ONLINE: Starten als zelfstandige,hoe doe je dat?
Vrij te bepalen startdatum

Plannen om te starten als zelfstandig hulpverlener? Via deze startersgids maakt Sonja Delbeecke je wegwijs zodat je weet waarmee je rekening dient te houden op administratief, financieel, boekhoudkundig en juridisch vlak. 

ONLINE: Op weg naar een rendabele praktijk
12/09/2024

Veel collega’s leven met het idee dat het niet mogelijk is om genoeg te verdienen als zelfstandig hulpverlener. In deze workshop neemt Sonja Delbeecke je mee op weg naar een rendabele praktijk.

In de kijker
Lees meer

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.