ONLINE KONNEKTIT MOMENT: Het Linked-INC model

14/05/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Konnektit

Wat zijn Konnektit momenten?

Konnektit momenten zijn korte opleidingsmomenten waarbij we 1 of meerdere sprekers uitnodigen om gedurende maximaal 3u een thema aan te snijden. Dit kan een kennismaking zijn met een bepaalde methodiek, maar ook wetgeving die wordt toegelicht.

 

Iedereen kan deelnemen aan deze Konnektit momenten, zowel leden als niet-leden.

 

Wist je dat je als je PLUS lid gratis kan deelnemen aan ALLE Konnektit momenten. We organiseren er gemiddeld 12 per jaar (zowel offline als online). Nog geen lid, klik hier voor meer informatie.

Het Linked-INC model

Het grootste obstakel tussen jou en je groeiplannen is dit: niemand kent je. Je wil dat je doelpubliek je leert kennen en wil die aandacht omzetten in vertrouwen. Door een juiste strategie op LinkedIn & social kan je jezelf én je praktijk futureproof maken. In sessie 1 (*) hebben we gefocust op Identiteit voor een betere vindbaarheid, visibiliteit en credibiliteit op LinkedIn. 

 

We bouwen verder aan het Linked-INC model (Identiteit, Netwerk, Content) en gaan samen nog meer deepdiven: van samen goede posts maken met meer bereik tot het bouwen van een sterk netwerk en engaged community. Erendiz toont je hoe je LinkedIn slim kan inzetten om je expertise online te tonen en je bedrijf een boost te geven.

Voor wie?

Elke professional die meer uit zijn LinkedIn wil halen en meer publiek wil bereiken.

Opleider

Erendiz Ates, trainer & mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt bedrijven en professionals groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding (+10j ervaring).

Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social en hoe dit je dit als volwaardige tool in jouw social selling & recruiting kan implementeren.
Naast zijn personal coaching trajecten, ondersteunt hij kleine & grote bedrijven Incompany en is hij medeoprichter van de LinkedIn Academy.

Ondertussen heeft hij meer dan 300+ bedrijven en 1500+ coachees uit verschillende sectoren die nodige strategische boost gegeven.

Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 300+ keynotes verzorgd. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in BeNeLux.

Wanneer?

Dinsdag 14/05/2024
10u - 12u

Waar?

Online via zoom

Wie ingeschreven is, krijgt gedurende 14 dagen toegang tot de opname.

Investering

  • Niet-leden: 79 euro excl. btw
  • Konnektit basic leden: 59 euro excl. btw
  • Konnektit plus leden: GRATIS deelname

Nabestelling sessie 1

Heb je sessie 1 gemist, dan kan je de opname nabestellen door een mailtje te sturen naar sonja@konnektit.be.

 

Investering voor deze opname:

  • Niet-leden: 79 euro excl. btw
  • Konnektit basic leden: 59 euro excl. btw
  • Konnektit plus leden: GRATIS deelname

Meer info

Heb je vragen of ervaar je problemen bij het inschrijven, aarzel niet om ons te bellen of mailen.

Inschrijven

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.