ONLINE: Ontdek de kracht van LinkedIn

07/12/2023
Deze opleiding werd georganiseerd door Konnektit

Wat zijn Konnektit momenten?

Konnektit momenten zijn korte opleidingsmomenten waarbij we 1 of meerdere sprekers uitnodigen om gedurende maximaal 3u een thema aan te snijden. Dit kan een kennismaking zijn met een bepaalde methodiek, maar ook wetgeving die wordt toegelicht.

 

Iedereen kan deelnemen aan deze Konnektit momenten, zowel leden als niet-leden.

 

Wist je dat je als je PLUS lid gratis kan deelnemen aan ALLE Konnektit momenten. We organiseren er gemiddeld 12 per jaar (zowel offline als online). Nog geen lid, klik hier voor meer informatie.

Ontdek de kracht van LinkedIn

LinkedIn is belangrijk in de professionele markt. Je bereikt er in België meer dan vier miljoen professionals. Een sterk LinkedIn-profiel werkt als een magneet. Maar daarnaast moet je ook nog je publiek bereiken en vertrouwen inboezemen.

 

Tijdens dit Konnektit moment leer je LinkedIn professioneel gebruiken. Je gaat heel praktisch aan de slag en krijgt antwoorden op vragen als:

  • Hoe maak ik mijn LinkedIn-profiel en -activiteiten social proof?
  • Hoe bouw ik mijn netwerk uit?
  • Hoe post ik best?
  • En hoe ga ik in gesprek met mijn netwerk?

Doelstelling

Je leert je profiel en project boosten door LinkedIn slim in te zetten, via het Linked-INC model (Identiteit, Netwerk, Content). Je werkt hands-on: van een social proof-profiel en goede posts maken tot bouwen aan en in interactie gaan met een sterk netwerk. We creëren samen een duurzame LinkedIn-strategie. 

 

Voor wie?

Elke professional (beginner of gevorderd) die meer uit zijn LinkedIn wil halen en meer publiek wil bereiken.

Opleider

Erendiz Ates, trainer & mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt bedrijven en professionals groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding (+10j ervaring).

Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social en hoe dit je dit als volwaardige tool in jouw social selling & recruiting kan implementeren.
Naast zijn personal coaching trajecten, ondersteunt hij kleine & grote bedrijven Incompany en is hij medeoprichter van de LinkedIn Academy.

Ondertussen heeft hij meer dan 300+ bedrijven en 1500+ coachees uit verschillende sectoren die nodige strategische boost gegeven.

Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 300+ keynotes verzorgd. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in BeNeLux.

Voorbereiding

Heb je nog geen profiel op LinkedIn, maak dan alvast vooraf een profiel aan zodat je actief kan deelnemen tijdens dit Konnektit moment.

Wanneer?

Donderdag 07/12/2023
10u - 12u

Waar?

Online via zoom

Investering

  • Niet-leden: 79 euro excl. btw
  • Konnektit basic leden: 59 euro excl. btw
  • Konnektit plus leden: GRATIS deelname

Meer info

Heb je vragen of ervaar je problemen bij het inschrijven, aarzel niet om ons te bellen of mailen.

Inschrijven

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.