Verwerking van mishandeling of misbruik

27/04/2024 - 04/05/2024
Deze opleiding werd georganiseerd door Educatieve Academie

Inhoud van de opleiding

Hoe bouw je een vertrouwensrelatie op met iemand die juist zo diep geschonden is in vertrouwen? Hoe krijg je, op een begripvolle manier, beweging in hardnekkige patronen? Hoe help je hun kijk op de werkelijkheid verruimen? Hoe krijgt de cliënt de regie over het eigen leven terug in handen en creëren we meer keuzevrijheid?

 

Als begeleider geloven in relatiebekwaamheid als kracht om vastgelopen ontwikkelingen opnieuw in beweging te brengen. Je leert kijken naar de opbouwende bedoeling van hun patronen en gaat samen op zoek naar meer constructieve manieren om hiermee om te gaan.

 

Vanuit een theoretisch kader gaan we heel praktijkgericht aan de slag.

Voor wie?

Therapeuten, hulp- en zorgverleners.  

Opleider

Anne Vandenbroucke is klinisch psycholoog en Cliënt Centered therapeute van basisopleiding. Ze heeft reeds jaren een eigen praktijk in Assebroek (Brugge). Ze volgde meerdere opleidingen in het begeleiden van verwerking van verschillende vormen van seksueel misbruik en dissociatieve stoornissen. Daarnaast is ze teamverantwoordelijke binnen een Centrum Algemeen Welzijnswerk en heeft jaren ervaring opgebouwd in het domein van de interlandelijke adoptie.

 

 

Wanneer?

Zaterdag 27/04/2024
10u - 17u
Zaterdag 04/05/2024
10u - 17u

Waar?

Educatieve Academie
Patriottenstraat 35,
2600 Berchem, België

Investering

De investering voor deze training bedraagt :

230 euro

190 euro (voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten)

 

 

Inschrijving

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

 

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link.

Om jou beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als je verder surft op deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.